مریم عکاف
مواد لازم برای 12 کوفته
سینه مرغ خرد کرده 500 گرم
پودر آویشن یک دوم قاشق چایخوری
سس خردل 1 قاشق چایخوری
سیر له کرده 2 حبه
پیازچه خرد کرده یکچهارم پیمانه
نمک و فلفل یک دوم قاشق چایخوری
فلفل قرمز یک دوم قاشق چایخوری
تخم بلدرچین 12 عدد
آرد سفید 1 پیمانه
تخممرغ همزده 2 عدد
آرد سوخاری 1 پیمانه روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
روش تهیه توپ های سوخاری تخم مرغ
سینه مرغ، پودر آویشن، سس خردل، سیر، پیازچه، نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز را در کاسه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا نرم شود، تخم بلدرچین ها را آبپز کنید و پوست بگیرید.
حالا مواد را 12 قسمت کنید.
یک قسمت را برداشته و تخم بلدرچین را وسط آن بگذارید و گرد کنید.
سپس هر کدام از اسکاچها را در آرد سفید، بعد تخممرغ و در نهایت در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
لقمه های سوخاری از سیب زمینی
کباب سوخاری فیله مرغ
ماهی سوخاری با سس لیمو