اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6 تا 8 نفر
تخممرغ 5 عدد
سیبزمینی پخته و رنده کرده 4 عدد متوسط
نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران حلکرده 1 قاشق چایخوری
پیاز رنده کرده و آبگرفته 1 عدد متوسط
پنیر موزارلای رنده کرده دالیا 80 گرم
آرد 2 قاشق سوپخوری
تخممرغ همزده 2 عدد
آرد سوخاری 2 پیمانه
روغن به میزان لازم
روش تهیه لقمه های سوخاری از سیب زمینی
تخممرغها را 5 دقیقه با همزن برقی بزنید.
آنگاه سیبزمینی، نمک، فلفل، زعفران، پیاز و پنیر موزارلا را افزوده و قدری دیگر آن را هم بزنید.
سپس کف دست را مرطوب کنید و هر بار از مایه فراهم کرده به اندازه یک نارنگی بردارید و در دست فرم دهید، قدری بفشارید.
حالا لقمههای سیبزمینی را در آرد بغلتانید.
اینک به تخممرغ همزده آغشته کنید و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.
لقمههای سوخاری را در ظرف نچسب بچینید، آن را به مدت20 دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد بپزید.
گاهی آنها را زیر و رو کنید.
بیشتر بخوانید: