اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 – 6 نفر
فیله مرغ 500 گرم
ژامبون 150 گرم
شیر 1 پیمانه
کرة آبکرده 60 گرم
آرد یکچهارم پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
آرد سوخاری به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
روش تهیه کباب سوخاری فیله مرغ
فیلههای مرغ را با استیککوب بکوبید تا به صورت نوارهای نازکی شوند.
آنگاه نوارهائی از ژامبون فراهم سازید و روی هر فیله قرار دهید.
سپس آن را رول کرده و آن را با خلال چوبی مناسبی محکم کنید.
حالا در ظرف مناسبی شیر، کره، آرد، نمک و فلفل را مخلوط کنید.
اینک هر بار فیلههای آماده را در این سس بزنید و سپس در آرد سوخاری بغلتانید و آن را در روغن داغ برشته کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
کباب تابه
کباب سبزینه
کباب ماهی و لیمو
کباب مکزیکی
ترشه کباب
کباب آدانا
کباب شاهی
کباب مالای
اسکندر کباب