Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 04:14

10
مرداد
کباب سوخاری فیله مرغ

کباب سوخاری فیله مرغ

فیله‌های مرغ را با استیک‌کوب بکوبید تا به صورت نوارهای نازکی شوند. آن‌گاه نوارهائی از ژامبون فراهم سازید و روی هر فیله قرار دهید. سپس آن را رول کرده و آن را با خلال چوبی مناسبی محکم کنید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 4 – 6 نفر 

فیله مرغ                           500 گرم

ژامبون                              150 گرم

شیر                                1 پیمانه

کرة آبکرده                        60 گرم

آرد                                  یک‌چهارم پیمانه

نمک و فلفل                      به میزان لازم

آرد سوخاری                      به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن          به میزان لازم 

روش تهیه کباب سوخاری فیله مرغ 

فیله‌های مرغ را با استیک‌کوب بکوبید تا به صورت نوارهای نازکی شوند.

آن‌گاه نوارهائی از ژامبون فراهم سازید و روی هر فیله قرار دهید.

سپس آن را رول کرده و آن را با خلال چوبی مناسبی محکم کنید.

حالا در ظرف مناسبی شیر، کره،‌ آرد، نمک و فلفل را مخلوط کنید.

اینک هر بار فیله‌های آماده را در این سس بزنید و سپس در آرد سوخاری بغلتانید و آن را در روغن داغ برشته کنید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کباب تابه

کباب سبزینه

کباب ماهی و لیمو

کباب مکزیکی

ترشه کباب

کباب آدانا

کباب شاهی

کباب مالای

اسکندر کباب

 

برچسب ها: آشپزباشی، کباب مرغ، زندگی آنلاین، کباب سوخاری فیله مرغ، کباب سوخاری، روش تهیه کباب سوخاری فیله مرغ، دستور تهیه کباب سوخاری فیله مرغ تعداد بازديد: 424 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز