مریم نویدیزاده
مواد لازم برای 4 – 6 نفر
فیله ماهی شیر یا تیلاپیا 300 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
سیر له کرده 2 حبه
آرد سفید سهچهارم پیمانه
تخممرغ همزده یک عدد
آرد سوخاری یک پیمانه
روغن به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس لیمو
ماست چکیده یک پیمانه
سس خردل یک قاشق چایخوری
شوید خرد کرده یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون یک چهارم پیمانه
آبلیموی تازه یک چهارم پیمانه
روش تهیه ماهی سوخاری با سس لیمو
فیله ماهی را به قطعههای دلخواه برش بزنید.
آنگاه آن را با نمک، فلفل و سیر مزهدار کنید، رویش را بپوشانید و یک ساعت در یخچال قرار دهید.
حالا تکههای ماهی را ابتدا در آرد سفید، سپس تخممرغ و در نهایت آرد سوخاری بغلتانید.
اینک در تابه مناسبی به میزان کافی روغن بریزید و پس از اینکه روغن داغ شد، تکههای ماهی را در آن سرخ کنید و روی هوله آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
حالا فیلههای ماهی را در ظرف مناسبی قرار دهید و به همراه سس لیمو سرو کنید.
روش تهیه سس
ماست، سس خردل، شوید، نمک، فلفل، روغن زیتون و آبلیمو را در شیشه مناسبی بریزید و درب شیشه را ببندید و به سرعت تکان دهید تا به خوبی مخلوط شود.
منبع: شور و شیرین