Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 02:12

26
آبان
مرغ پر شده با پنیر موزارلا

مرغ پر شده با پنیر موزارلا

سینه‌های مرغ را با نمک، فلفل و سیر مزه‌دار کنید. آن‌گاه در تابه مناسبی قدری روغن زیتون بریزید. روی هر سینه را 3-4 شکاف ایجاد کنید و آن را در روغن تفت دهید. حالا مرغ را از تابه بیرون آورید کمی صبر کنید تا خنک شود.

اعظم گلزارمنش

 

مواد  لازم برای 4 نفر

سینه مرغ                       4 تکه

نمک و فلفل                    به میزان لازم

سیر له کرده                    2 حبه

روغن زیتون                      به میزان لازم

پنیر ورقه‌ای دالیا               یک بسته

گوجه‌فرنگی برش زده         2 عدد

برگ ریحان                      به میزان لازم

روش‌ تهیه مرغ پر شده با پنیر موزارلا 

سینه‌های مرغ را با نمک، فلفل و سیر مزه‌دار کنید.

آن‌گاه در تابه مناسبی قدری روغن زیتون بریزید.

روی هر سینه را 3-4 شکاف ایجاد کنید و آن را در روغن تفت دهید.

حالا مرغ را از تابه بیرون آورید کمی صبر کنید تا خنک شود.

اینک در لابه‌لای هر شکاف یک ورقه پنیر، یک ورقه گوجه‌فرنگی و چند برگ ریحان قرار دهید.

سپس به مدت 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد آن را بپزید تا برشته شود.

اکنون برای پذیرائی سینه‌های مرغ را در ظرف مناسبی قرار دهید و با سس دلخواه سرو نمائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

سینه مرغ پر شده با قارچ و پیاز

قیف‌های پر شده با سینه مرغ دودی

رول‌های پر شده مرغ (به سبک ایتالیایی)

سیب‌زمینی‌های پر شده

 

برچسب ها: آشپزی، آشپزی با مرغ، آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، مرغ پر شده با پنیر موزارلا، دستور تهیه مرغ پر شده با پنیر موزارلا تعداد بازديد: 340 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز