اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 12 نفر
سیبزمینی رنده کرده 3 عدد متوسط
گشنیز خرد کرده 50 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
تخممرغ همزده 2 عدد
زعفران حلکرده 1 قاشق سوپخوری
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
پنیر موزارلای رنده کرده 100 گرم
جعفری ریز خرد کرده برای تزئین
مواد میانی
گوشت چرخکرده 350 گرم
پیاز رنده کرده 1 عدد متوسط
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه یکدوم قاشق چایخوری
فلفل قرمز یکهشتم قاشق چایخوری
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
فلفل دلمهای سبز و قرمز ریز خرد کرده از هر کدام یک عدد کوچک
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
قارچ ریز خرد کرده 10 عدد
آب گرم 250 میلیلیتر
پنیر موزارلای رنده کرده 100 گرم
روش تهیه رول سیب زمینی گوشتی
سیبزمینی، گشنیز، نمک، فلفل، تخممرغ و زعفران را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه کاغذ نسوز روغنی را در سینی مناسبی قرار دهید.
قدری با روغن سطح آن را آغشته کنید و مایع سیبزمینی را روی آن بریزید.
سطح آن را صاف کنید و به مدت 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا سطح آن طلائی شود.
حالا از فر بیرون آورید و مواد میانی را رویش بریزید و سطح آن را صاف کرده و آن را از لبه رول کنید.
اینک پنیر را روی آن بریزید و رویش را با جعفری بیارائید و به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح پنیر برشته شود.
اکنون در ظرف مناسبی بگذارید و برش بزنید.
روش آمادهسازی مواد میانی
گوشت، پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و فلفل قرمز را به همراه روغن در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید.
آنگاه فلفل دلمهای، رب گوجهفرنگی و قارچ را افزوده و قدری دیگر تفت دهید.
سپس آب را اضافه کنید و آن را بپزید تا آبش کاملا کشیده شود.
حالا کمی صبر کنید تا مایه قدری خنک شود. پنیر را اضافه و مخلوط کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: