Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:24

25
آبان
رول سیب زمینی گوشتی

رول سیب زمینی گوشتی

سیب‌زمینی، گشنیز، نمک، فلفل، تخم‌مرغ و زعفران را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه کاغذ نسوز روغنی را در سینی مناسبی قرار دهید. قدری با روغن سطح آن را آغشته کنید و مایع سیب‌زمینی را روی آن بریزید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 12 نفر 

سیب‌زمینی رنده کرده                            3 عدد متوسط

گشنیز خرد کرده                                    50 گرم

نمک و فلفل                                         به میزان لازم

تخم‌مرغ همزده                                      2 عدد

زعفران حلکرده                                      1 قاشق سوپخوری

روغن برای سرخ کردن                             به میزان لازم

پنیر موزارلای رنده کرده                           100 گرم

جعفری ریز خرد کرده                              برای تزئین 

مواد میانی

گوشت چرخکرده                                  350 گرم

پیاز رنده کرده                                      1 عدد متوسط

نمک و فلفل                                        به میزان لازم

زردچوبه                                             یک‌دوم قاشق چایخوری

فلفل قرمز                                          یک‌هشتم قاشق چایخوری

روغن مایع                                          2 قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز ریز خرد کرده     از هر کدام یک عدد کوچک

رب گوجه‌فرنگی                                  1 قاشق سوپخوری

قارچ ریز خرد کرده                               10 عدد

آب گرم                                            250 میلی‌لیتر

پنیر موزارلای رنده کرده                        100 گرم 

روش تهیه رول سیب زمینی گوشتی 

سیب‌زمینی، گشنیز، نمک، فلفل، تخم‌مرغ و زعفران را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه کاغذ نسوز روغنی را در سینی مناسبی قرار دهید.

قدری با روغن سطح آن را آغشته کنید و مایع سیب‌زمینی را روی آن بریزید.

سطح آن را صاف کنید و به مدت 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا سطح آن طلائی شود.

حالا از فر بیرون آورید و مواد میانی را رویش بریزید و سطح آن را صاف کرده و آن را از لبه رول کنید.

اینک پنیر را روی آن بریزید و رویش را با جعفری بیارائید و به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح پنیر برشته شود.

اکنون در ظرف مناسبی بگذارید و برش بزنید. 

روش آماده‌سازی مواد میانی

گوشت، پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و فلفل قرمز را به همراه روغن در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید.

آن‌گاه فلفل دلمه‌ای، رب گوجه‌فرنگی و قارچ را افزوده و قدری دیگر تفت دهید.

سپس آب را اضافه کنید و آن را بپزید تا آبش کاملا کشیده شود.

حالا کمی صبر کنید تا مایه قدری خنک شود. پنیر را اضافه و مخلوط کنید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

رول فيله مرغ با ادويه

رول گوشت در فیلو

رول‌های مرغ با كدو و فلفل

رول‌های مرغ و پنير

رول های پنیر و زیره

رول های کنجدی با خمیر‌ یوفکا

رول های قزل آلای بریان

 

برچسب ها: آشپزی با سیب زمینی، آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، رول سیب زمینی گوشتی، رول سیب زمینی تعداد بازديد: 854 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز