Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 11:14

23
آبان
لقمه های فانتزی مرغ

لقمه های فانتزی مرغ

پیازچه، جعفری، گردو، ذرت، مرغ، خیارشور، ماست چکیده، مایونز، نمک، فلفل و سیر در ظرف مناسبی بریزید و ترکیب کنید. آن‌گاه رویش را بپوشانید و یک شب در یخچال نگه دارید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 8-10 نفر 

پیازچه خرد کرده                 2 قاشق سوپخوری

جعفری خرد کرده                2 قاشق سوپخوری

گردو خرد کرده                    یک سوم پیمانه

کنسرو ذرت                       یک سوم پیمانه

سینة مرغ پخته و خرد کرده   یک پیمانه

خیارشور خرد کرده              سه‌چهارم پیمانه

ماست چکیده                    یک پیمانه

مایونز                               2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل                      به میزان لازم

سیر له کرده                      1 حبه

نان تست                          یک بسته

گوجه گیلاسی، شوید، نعنا  برای تزئین

روش تهیه لقمه های فانتزی مرغ 

پیازچه، جعفری، گردو، ذرت، مرغ، خیارشور، ماست چکیده، مایونز، نمک، فلفل و سیر در ظرف مناسبی بریزید و ترکیب کنید.

آن‌گاه رویش را بپوشانید و یک شب در یخچال نگه دارید.

سپس نان‌های تست را یکی یکی قالب بزنید، قبل از اینکه نان از قالب جدا شود رویش 2-3 قاشق از مواد فراهم کرده بریزید و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید.

حالا به آرامی قالب را جدا سازید.

اینک لقمه‌ها را در ظرف مناسبی بچینید و با گوجه گیلاسی، برگ‌های نعنا و شوید بیارائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

لقمه های مرغ با خمیر میل فوی

لقمه مرغ تنوری 

لقمه های مرغ عسلی

لقمه های مرغ و براکلی

 

برچسب ها: آشپزی با مرغ، آشپزباشی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، لقمه مرغ، لقمه های فانتزی مرغ، دستور تهیه لقمه های فانتزی مرغ، روش تهیه لقمه های فانتزی مرغ، طرز تهیه لقمه مرغ تعداد بازديد: 465 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز