Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 24 آذر 1398 - 00:04

30
آذر
لقمه مرغ تنوری

لقمه مرغ تنوری

طرز تهیه لقمه مرغ تنوری

شهلا سيف‌پور مربی آشپزی و شيرينی‌پزی

 

 لقمه مرغ تنوری

 

 

 

مــواد لازم برای 4 نفر:

 فیله مرغ     6 عدد (600 گرم)

ماست     یك دوم پیمانه

رب تندوری     یك دوم پیمانه

پیازچه     3 عدد

روغن زیتون     2 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل     به میزان دلخواه

مواد لازم برای تهیه سس ماست:

ماستیك دوم پیمانه

پودر زنجبیل1 قاشق سوپخوری

پیازچه3 عدد

نمك به میزان دلخواه

 

هر یك از فیله‌ها را به 3 قسمت ببرید و با ماست و رب در ظرفی مخلوط كنید. سپس روی آن را بپوشانید و 3 ساعت در یخچال بگذارید. قسمت سبز پیازچه‌ها را به قطعات

2 سانتیمتری ببرید و 1 سانتیمتر آنها را با چند برش برگردانید و به صورت گل درآورید.

مرغ‌ها را از ماست و رب درآورید و در تابه‌ای كه كمی چرب شده سرخ نمایید. در آخر غذا را با پیازچه و گوجه‌فرنگی تزئین كنید. این غذا را می‌توانید با سس زنجبیل میل نمایید.

روش تهیه سس:

ماست، زنجبیل، پیازچه خردشده و نمك را با هم مخلوط كنید.

برچسب ها: روش تهیه سس، فیله مرغ، لقمه مرغ تنوری تعداد بازديد: 491 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز