شهلا سيفپور مربی آشپزی و شيرينیپزی
لقمه مرغ تنوری
مــواد لازم برای 4 نفر:
فیله مرغ 6 عدد (600 گرم)
ماست یك دوم پیمانه
رب تندوری یك دوم پیمانه
پیازچه 3 عدد
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان دلخواه
مواد لازم برای تهیه سس ماست:
ماستیك دوم پیمانه
پودر زنجبیل1 قاشق سوپخوری
پیازچه3 عدد
نمك به میزان دلخواه
هر یك از فیلهها را به 3 قسمت ببرید و با ماست و رب در ظرفی مخلوط كنید. سپس روی آن را بپوشانید و 3 ساعت در یخچال بگذارید. قسمت سبز پیازچهها را به قطعات
2 سانتیمتری ببرید و 1 سانتیمتر آنها را با چند برش برگردانید و به صورت گل درآورید.
مرغها را از ماست و رب درآورید و در تابهای كه كمی چرب شده سرخ نمایید. در آخر غذا را با پیازچه و گوجهفرنگی تزئین كنید. این غذا را میتوانید با سس زنجبیل میل نمایید.
روش تهیه سس:
ماست، زنجبیل، پیازچه خردشده و نمك را با هم مخلوط كنید.