فرخناز حاتمی
مواد لازم برای 4 نفر
سیبزمینی پخته و پوره کرده 3 عدد بزرگ
خامه یکدوم پیمانه (125 میلیلیتر)
پیازچه ریز خرد کرده یکچهارم پیمانه
ژامبون خرد کرده یکچهارم پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر چدار یکچهارم پیمانه
آرد 4 قاشق سوپخوری
پودر سوخاری به میزان لازم
روغن به میزان لازم
تخممرغ همزده 2 عدد
هویج پخته به میزان لازم
سس تارتار 1 پیمانه
روش تهیه لقمه های ترد سیب زمینی
سیبزمینی، خامه، پیازچه، ژامبون، نمک، فلفل و پنیر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه هر بار قدری از مواد را برداشته در دست پهن کنید و یک برش از هویج در وسط آن بگذارید و مانند سوسیس فرم دهید.
سپس در آرد غلتانیده و بعد در تخممرغ و در نهایت در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن داغ آن را سرخ کنید.
یادآوری
هویج پخته را به صورت انگشتی برش بزنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: