اعظم گلزارمنش
مواد لازم
سیب زرد 4 عدد متوسط
کره 40 گرم
شکر قهوهای 50 گرم
کرنبری 60 گرم
گردوی خرد کرده و برشته 50 گرم
مخلوط دارچین و هل 1 قاشق چایخوری
خمیر یوفکا (فیلو) مستطیلی دالیا به مقدار لازم
کره ذوب کرده اضافی 100 گرم
کنجد به مقدار لازم
روش تهیه لقمه های سیب و کرنبری در خمیر یوفکا
سیبها را پوست گرفته و حبه قندی خرد کنید.
آنگاه کره را در تابه مناسبی ذوب کنید و سیب را بیفزایید.
با حرارت ملایم پیوسته آن را هم بزنید تا سیبها نرم شوند.
سپس شکر قهوهای را بیفزایید و قدری دیگر هم بزنید.
حالا از روی حرارت بردارید و کرنبری، گردو و مخلوط ادویه را اضافه کنید.
اینک خمیر را روی سطح میز قرار دهید و هر بار یک ورق از خمیر را با کره آغشته کنید.
قدری از مواد را رویش قرار دهید و مانند سمبوسه بپیچید.
لقمهها را در سینی فر بچینید، قدری کره آب کرده را با قلممو روی آنها بمالید و در فر گرم کرده به مدت 20 دقیقه برشته کنید.
وقتی لقمهها را از فر در آوردید، روی هر یک را قدری با عسل آغشته کنید و کنجد بپاشید.