Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 22:15

14
شهریور
کباب ضیافتی

کباب ضیافتی

گوشت گوسفند و گوساله را به همراه پیاز، بهارات، بیکینگ پودر، نمک و سس تند عربی مخلوط کرده و با شبکه ریز چرخگوشت، گوشت را چرخ کنید. آن‌گاه مخلوط فراهم کرده را کمی ورز دهید تا همه مواد با هم مخلوط شود.

کیان رنجبر

 

مواد لازم برای 4 نفر 

مخلوط گوشت گوساله و گوسفند         500 گرم

پیاز                                                150 گرم

بهارات (ادویه)                                  15 گرم

بیکینگ پودر                                    یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک                                             به میزان لازم

سس تند عربی                              1 قاشق چایخوری

خمیر یوفکا                                    3 برگ

روغن                                           به میزان لازم

روش‌ تهیه کباب ضیافتی 

گوشت گوسفند و گوساله را به همراه پیاز، بهارات، بیکینگ پودر، نمک و سس تند عربی مخلوط کرده و با شبکه ریز چرخگوشت، گوشت را چرخ کنید.

آن‌گاه مخلوط فراهم کرده را کمی ورز دهید تا همه مواد با هم مخلوط شود.

سپس مقداری گوشت به اندازه یک گردو کوچک روی خمیر یوفکا قرار دهید و آن را رول کنید و در آخر رول بدست آمده را به چند قسمت تقسیم کنید.

رول‌ها تقریبا 2 سانتیمتر باشند.

در آخر قطعات برش خورد را به سیخ چوبی بکشید و در تابة مناسبی به همراه روغن سرخ کنید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کباب سوخاری فیله مرغ

کباب تابه

کباب سبزینه

کباب ماهی و لیمو

کباب مکزیکی

ترشه کباب

کباب آدانا

کباب شاهی

کباب مالای

اسکندر کباب

 

برچسب ها: آشپزی، کباب، آشپزباشی، زندگی آنلاین، کباب ضیافتی، دستور تهیه کباب ضیافتی تعداد بازديد: 614 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز