مریم عکاف
مواد لازم برای 4 نفر
بلغور گندم 1 پیمانه
آب ولرم 1 پیمانه
گوشت چرخکرده 200 گرم
سیر له کرده 3 حبه
نعنا خرد کرده 2 قاشق سوپخوری
رب فلفل 1 قاشق سوپخوری
پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
پودر زیره سبز 1 قاشق چایخوری
خامه یکسوم پیمانه
روش تهیه کباب سیمیت
بلغور را با آب ولرم خیس کنید.
آنگاه در صافی بریزید.
سپس گوشت، سیر، نعنا، رب فلفل، پودر تخم گشنیز، پودر زیره و خامه را با هم مخلوط نمائید.
حالا بلغور را اضافه کنید.
کمی ورز دهید.
اینک هر بار قدری از این مخلوط را بردارید و به سیخ بکشید.
آنگاه به آن فرم دهید و در سینی فر بچینید.
اینک در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد در طبقه وسط به مدت 30 دقیقه بپزید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
کباب تابه
کباب سبزینه
کباب ماهی و لیمو
کباب مکزیکی
ترشه کباب
کباب آدانا
کباب شاهی
کباب مالای
اسکندر کباب