Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 10:44

27
تیر
کباب سیمیت

کباب سیمیت

بلغور را با آب ولرم خیس کنید. آن‌گاه در صافی بریزید. سپس گوشت، سیر، نعنا، ‌رب فلفل، ‌پودر تخم گشنیز، پودر زیره و خامه را با هم مخلوط نمائید. حالا بلغور را اضافه کنید.

مریم عکاف

 

مواد لازم برای 4 نفر

بلغور گندم                        1 پیمانه

آب ولرم                            1 پیمانه

گوشت چرخکرده                200 گرم

سیر له کرده                      3 حبه

نعنا خرد کرده                     2 قاشق سوپخوری

رب فلفل                           1 قاشق سوپخوری

پودر تخم گشنیز                 1 قاشق چایخوری

پودر زیره سبز                    1 قاشق چایخوری

خامه                               یک‌سوم پیمانه 

روش‌ تهیه کباب سیمیت 

بلغور را با آب ولرم خیس کنید.

آن‌گاه در صافی بریزید.

سپس گوشت، سیر، نعنا، ‌رب فلفل، ‌پودر تخم گشنیز، پودر زیره و خامه را با هم مخلوط نمائید.

حالا بلغور را اضافه کنید.

کمی ورز دهید.

اینک هر بار قدری از این مخلوط را بردارید و به سیخ بکشید.

آنگاه به آن فرم دهید و در سینی فر بچینید.

اینک در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد در طبقه وسط به مدت 30 دقیقه بپزید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کباب تابه

کباب سبزینه

کباب ماهی و لیمو

کباب مکزیکی

ترشه کباب

کباب آدانا

کباب شاهی

کباب مالای

اسکندر کباب

 

برچسب ها: آشپزی، کباب، آشپزباشی، زندگی آنلاین، کباب سیمیت، روش تهیه کباب سیمیت، دستور تهیه کباب سیمیت، روش پخت کباب تعداد بازديد: 673 تعداد نظرات: 1

نظرات

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز