معصومه فلاحی
مواد لازم
سینه مرغ پخته و خرد کرده یکدوم از یک سینه
پنیر پارمسان یکچهارم پیمانه
پنیر لبنه 200 گرم
پنیر گودا سهچهارم پیمانه
ترخون خرد کرده 1 قاشق سوپخوری
سیر له کرده 1 حبه
جعفری خرد کرده 1 قاشق سوپخوری
آرد به میزان لازم
تخممرغ همزده یک عدد
آرد سوخاری بهمیزان لازم
روغن مخصوص سرخکردنی بهمیزان لازم
روش تهیه کراکت مرغ پنیری
مرغ، سبزیجات و سیر را در غذاساز بریزید تا نرم و یکدست شود.
آنگاه درون قالب مربع شکلی را با نایلون بپوشانید و مواد را در آن بریزید حالا سطحش را صاف کنید، یک ساعت در فریزر قرار دهید. سپس برش بزنید و در دست بصورت لولهای شکل دهید.
اینک در آرد سفید بغلتانید تا رطوبت مواد گرفته شود.
سپس در تخممرغ و بعد در آرد سوخاری غلتانیده در روغن داغ و شناور سرخ کنید.
یادآوری
این فینگر فود گرم است و بهتر است برای طعم دلپذیرتر گرم و با سس قرمز یا سفید میل شود.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: