Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 30 شهریور 1398 - 19:45

9
خرداد
رول های پنیر و زیره

رول های پنیر و زیره

پنیر لیقوان، پنیر لبنه و زیره را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه هر بار یک ورق از خمیر نیمه‌آماده یوفکا را روی میز قرار دهید و رویش کره بمالید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 8-10 نفر 

پنیر لیقوان                                 200 گرم

پنیر لبنه                                    100 گرم

زیره                                         یک‌چهارم قاشق چایخوری

خمیر یوفکا دالیا                          یک بسته

کره آبکرده                                 150 گرم

سس کچاپ                              به میزان لازم

روش‌ تهیه رول های پنیر و زیره 

پنیر لیقوان، پنیر لبنه و زیره را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه هر بار یک ورق از خمیر نیمه‌آماده یوفکا را روی میز قرار دهید و رویش کره بمالید.

سپس قدری پنیر در قسمت قاعده مثلث بگذارید و خمیر را به طرف راس آن رول کنید.

حالا رول‌های پنیری را در سینی فر در کنار هم قرار دهید و باقیمانده کره را رویشان بمالید.

اینک آن را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 15-20 دقیقه بپزید تا طلایی شود.

یادآوری

می‌توانید آن را با سس کچاپ سرو نمائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

رول فيله مرغ با ادويه

رول گوشت در فیلو

رول‌های مرغ با كدو و فلفل

رول‌های مرغ و پنير

 

برچسب ها: آشپزی، آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، دالیا، خمیر یوفکا دالیا، رول های پنیر و زیره، رول پنیر و زیره، دستور تهیه رول های پنیر و زیره، روش تهیه رول های پنیر و زیره، طرز تهیه رول های پنیر و زیره تعداد بازديد: 118 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز