اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 8-10 نفر
پنیر لیقوان 200 گرم
پنیر لبنه 100 گرم
زیره یکچهارم قاشق چایخوری
خمیر یوفکا دالیا یک بسته
کره آبکرده 150 گرم
سس کچاپ به میزان لازم
روش تهیه رول های پنیر و زیره
پنیر لیقوان، پنیر لبنه و زیره را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه هر بار یک ورق از خمیر نیمهآماده یوفکا را روی میز قرار دهید و رویش کره بمالید.
سپس قدری پنیر در قسمت قاعده مثلث بگذارید و خمیر را به طرف راس آن رول کنید.
حالا رولهای پنیری را در سینی فر در کنار هم قرار دهید و باقیمانده کره را رویشان بمالید.
اینک آن را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 15-20 دقیقه بپزید تا طلایی شود.
یادآوری
میتوانید آن را با سس کچاپ سرو نمائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
رول فيله مرغ با ادويه
رول گوشت در فیلو
رولهای مرغ با كدو و فلفل
رولهای مرغ و پنير