سرور چاوشی
مواد لازم برای 6 نفر
مواد لازم برای تهیه دیپ
كنسرو ماهی تن 150 گرم
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
خرده نان حدود یك چهارم پیمانه
خامه صبحانه 250 میلیلیتر
روغن هسته انگور به میزان لازم
نمك و فلفل به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه پنكیك سیبزمینی
سیبزمینی پوستكنده 300 گرم
كدو سبز رنده كرده 1 عدد
آرد 3 قاشق سوپخوری
خامه صبحانه 3 قاشق سوپخوری
تخممرغ 3 عدد
نمك و فلفل به میزان لازم
جوز هندی رندهكرده 1 پینچ
روش تهیه پن كیك سیبزمینی با دیپ ماهی
برای تهیه دیپ؛ روغن كنسرو ماهی را بگیرید و همراه با آبلیمو، خرده نان و خامه در كاسه دستگاه غذاساز بریزید. حالا دستگاه را روشن كنید تا مخلوط نرم و یكدستی حاصل شود. اكنون روغن هسته انگور را كمكم به مخلوط ماهی بیفزائید و هم بزنید. سپس به میزان كافی نمك و فلفل به آن بزنید، رویش را بپوشانید و در یخچال بگذارید.
برای تهیه پنكیك؛ سیبزمینیها را 15 دقیقه در آب جوش بپزید. آنگاه كدو را بیفزائید و 5 دقیقه بپزید. سپس سیبزمینی و كدو را در صافی بریزید و داغ داغ، پوره كنید. حالا آرد، خامه و تخممرغها را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود. قدری هم نمك، فلفل و جوز هندی به آن بیفزائید.
اینك تابه مناسبی را چرب كنید و روی اجاق قرار دهید و دو طرف پنكیكها را در آن سرخ كنید. پنكیكها را تا هنگام مصرف، در ظرف در دار نگه دارید و با دیپ ماهی میل كنید.