اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
مرغ 1 عدد (1700 گرم)
قرص عصاره بره 2 عدد
سیر له كرده 2 حبه
كره آبكرده 60 گرم
سیبزمینی پخته 2 عدد متوسط
نخودفرنگی پخته یا كنسروی 280 گرم
آرد 2 قاشق سوپخوری
سس سویا 3 قاشق سوپخوری
روش تهیه مرغ برشته با پوره نخودفرنگی
مرغ را به چهار تكه تقسیم كنید، بشوئید و روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا رطوبتش گرفته شود. آنگاه یك و یكدوم از قرص عصاره بره را پودر كنید و همراه با سیر و نیمی از كره، در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس مرغ را در این مخلوط قرار دهید و چند ساعت در یخچال نگه دارید.
حالا مرغ را در ظرف نسوزی بچینید و به مدت تقریبی یك ساعت و نیم در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید تا مرغ بپزد و طلائی رنگ شود. اكنون سیبزمینی و نخودفرنگی را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. آنگاه آرد و باقیمانده كره را روی اجاق تفت دهید.
آنگاه باقیمانده عصاره را در 1 پیمانه آب جوش حل كنید و به مخلوط آرد و كره بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس غلیظی حاصل شود. اكنون سس سویا را نیز به آن اضافه كنید و سس را از روی حرارت بردارید. حالا مرغ را در ظرف مناسبی قرار دهید و همراه با پوره فراهم كرده و سس میل كنید.
یادآوری: برای پختن مرغ، ابتدا رویش را با فویل بپوشانید و پس از یك ساعت فویل را بردارید تا روی مرغ بیش از حد سرخ نشود!