Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 شهریور 1403 - 13:16

23
اسفند
كوفته پاشا (مصری)

كوفته پاشا (مصری)

طرز تهیه كوفته پاشا (مصری)

كوفته پاشا (مصری)

 

 

 مواد لازم برای ۶ نفر:

 

سیر ......................................................................۴ حبه

پیاز   .....................................................................۲ عدد بزرگ

جعفری  ................................................................۱ دسته كوچك

شوید ..................................................................۱ دسته كوچك

گشنیز ................................................................۱ دسته كوچك

گوشت گوسفند بدون چربی .................................. ۱ كیلوگرم

نمك و فلفل.........................................................به میزان لازم

روغن برای سرخ كردن.......................................... به میزان لازم

مواد لازم برای سس:

سیر   ......................................................۲ حبه

پیاز  ........................................................۱ عدد كوچك

گوجه‌فرنگی .............................................۱ كیلوگرم

رب گوجه‌فرنگی   .....................................۲ قاشق غذا‌خوری

ادویه مخصوص  ......................................۱ قاشق چای‌خوری

نمك و فلفل  .........................................به میزان لازم

آب گوشت  .......................................۲۰۰ میلی‌لیتر

شوید   ...............................................برای تزئین

 

۱- برای تهیه كوفته‌ها سیر و پیاز را پوست بكنید. جعفری، شوید و گشنیز را بشوئید و اجازه دهید تا آ‌ب آ‌ن كاملا خشك شود. همه مواد را روی تخته به طور جداگانه خرد كنید.

۲- گوشت را دوبار چرخ كرده و در یك كاسه بزرگ بریزید. سبزیجات، سیر، پیاز رنده شده (آ‌ب پیازها را بگیرید تا باعث شل شدن كوفته نشود) و نمك و فلفل را به آ‌ن اضافه كنید و با دست مایه را ورز دهید تا كاملا یكنواخت شود.

۳- از مایه گوشتی گلوله‌هایی به اندازه یك نارنگی كوچك بردارید و در كف دست خود به صورت كوفته‌های كوچك درآ‌ورید. یك بشقاب نزدیك دست خود بگذارید و كوفته‌ها را در آ‌ن بچینید. برای اینكه گوشت‌به دستتان نچسبد یك كاسه آ‌ب كنار دستتان بگذارید و هر بار دست خود را با آ‌ب خیس كنید.

۴- برای تهیه سس، سیر و پیاز را خرد و گوجه‌فرنگیها را رنده كنید. پیاز را به مدت ۵ دقیقه با كره تفت دهید. سیر، گوجه‌فرنگی رنده شده، رب گوجه‌فرنگی، ادویه مخصوص و نمك و فلفل را اضافه كنید و بعد آ‌ب گوشت را روی آ‌ن بریزید. در قابلمه را ببندید و با شعله كم به مدت ۲۰ دقیقه حرارت دهید.

۵- دو فنجان روغن را در یك شیرجوش بریزید و وقتی كاملا داغ شد كوفته‌ها را یكی‌یكی داخل آ‌ن بیندازید و به مدت ۲ دقیقه سرخ كنید. سپس با یك كفگیر كوفته‌ها را از روغن خارج كنید و روی حوله كاغذی بگذارید تا روغن اضافی آ‌ن گرفته شود.

۶- كوفته‌های سرخ شده را در سس گوجه‌فرنگی قرار دهید و به مدت ۱۰-۵ دقیقه بپزید.

بهتر است كه مقدار گشنیز بیشتر از بقیه سبزی‌ها باشد.

می‌توان در سس این كوفته از مقداری سركه و شكر هم استفاده كرد كه در این صورت سسی ترش و شیرین خواهد شد.

 

 

برچسب ها: كوفته پاشا (مصری) تعداد بازديد: 549 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز