Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 12 تیر 1403 - 10:32

20
اسفند
آ‌ش گوشواره (آ‌ذربایجان- قفقاز)

آ‌ش گوشواره (آ‌ذربایجان- قفقاز)

طرز تهیه آ‌ش گوشواره (آ‌ذربایجان- قفقاز)

آ‌ش گوشواره (آ‌ذربایجان- قفقاز)

 

 

مواد لازم برای خمیر

 

تخم مرغ.......................................................................۱ عدد

نمك............................................................................نصف قاشق چایخوری

آ‌ب............................................................................. یك دوم پیمانه

آ‌رد..............................................................................۳ پیمانه

 

مواد لازم برای مواد میانی ( كوفته سرگنجشكی)

 

گوشت چرخ كرده.....................................................۲۰۰ گرم

پیاز رنده شده.............................................................۱ عدد

زرد چوبه..................................................................مقداری

نمك وفلفل............................................................. بمیزان لازم

 

مواد لازم برای آ‌ش

 

رب گوجه فرنگی.....................................................۲ قاشق غذاخوری

كره.....................................................................۵۰ گرم

آ‌ب.......................................................................۴ لیوان

نخود....................................................................۱ پیمانه

جعفری و گشنیز....................................................برای تزئین

نعنا خشك...........................................................۱ قاشق غذاخوری

سركه................................................................. یك چهارم پیمانه

پیاز نگینی............................................................۱ عدد

 

طرز تهیه خمیر : تخم مرغ ، نمك وآ‌ب را مخلوط كرده وآ‌رد را كم كم به آ‌ن بیفزائید .آ‌رد را تا حدی اضافه كنید كه خمیر به دست نچسبد . نیم ساعت داخل كیسه به آ‌ن استراحت دهید .

طرز تهیه مواد میانی : گوشت را با پیازرنده شده ، نمك وفلفل مخلوط كنید و كمی ورز دهید . از گوشت كوفته ریزه های فندقی درست كرده وتفت دهید . درصورت تمایل میتوان به گوشت زردچوبه نیز اضافه كرد .

طرز تهیه گوشواره : خمیر را به چهار قسمت تقسیم كنید با كمك وردنه آ‌نرا به قطر ۲ میلی متر باز كنید. با چاقو مربع های ۲ در ۲سانتی ببرید روی هر مربع گوشت به اندازه یك نخود قرار دهید . و هر مربع را جدا جدا ببندید .

طرز تهیه آ‌ش گوشواره : رب گوجه فرنگی و پیاز و كره و نعنا خشك را تفت میدهیم وآ‌ب اضافه میكنیم تا جوش بیاید بعد گوشواره ها را ریخته، هم زده و بعد نخود پخته را اضافه میكنیم بعد از چند جوش سركه را نیز اضافه نموده و آ‌ش را در ظرف میكشیم روی آ‌نرا با جعفری تزئین میكنیم .(مدت پخت نیم ساعت)

برچسب ها: آ‌ش گوشواره (آ‌ذربایجان- قفقاز) تعداد بازديد: 567 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز