آش عدس بلغور (سنندج )
مواد لازم برای۴-۶ نفر:
عدس ...................................۲۰۰ گرم
بلغور گندم.............................۲۰۰ گرم
پیاز داغ.....................................۲ قاشق غذا خوری
سیب زمینی.............................۱ عدد
نمك ، فلفل ، زردچوبه ...............به میزان لازم
نعنا داغ..................................برای تزئین
عدس و بلغور را با ۲ لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شود ، زردچوبه را با مقداری روغن روی حرارت قرار دهید و فلفل و پیاز داغ را به آن اضافه كرده ، بصورت داغ در آش در حال جوش بریزید بعد از چند جوش مقداری نمك را اضافه كنید ، سیب زمینی را بصورت نگینی خرد كنید و در آش بریزید تا پخته شود بعد از آنكه آش پخته و لعابدار شد آنرا در ظرف كشیده روی آن نعنا داغ بریزید و با لیمو ترش تازه سرو كنید .