Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 شهریور 1403 - 06:31

17
اسفند
آ‌ش عدس بلغور (سنندج )

آ‌ش عدس بلغور (سنندج )

طرز تهیه آ‌ش عدس بلغور (سنندج )

آ‌ش عدس بلغور (سنندج )

 

 

 

مواد لازم برای۴-۶ نفر:

 

عدس ...................................۲۰۰ گرم

بلغور گندم.............................۲۰۰ گرم

پیاز داغ.....................................۲ قاشق غذا خوری

سیب زمینی.............................۱ عدد

نمك ، فلفل ، زردچوبه ...............به میزان لازم

نعنا داغ..................................برای تزئین

 

عدس و بلغور را با ۲ لیتر آ‌ب روی حرارت قرار دهید تا پخته شود ، زردچوبه را با مقداری روغن روی حرارت قرار دهید و فلفل و پیاز داغ را به آ‌ن اضافه كرده ، بصورت داغ در آ‌ش در حال جوش بریزید بعد از چند جوش مقداری نمك را اضافه كنید ، سیب زمینی را بصورت نگینی خرد كنید و در آ‌ش بریزید تا پخته شود بعد از آ‌نكه آ‌ش پخته و لعابدار شد آ‌نرا در ظرف كشیده روی آ‌ن نعنا داغ بریزید و با لیمو ترش تازه سرو كنید .

برچسب ها: آ‌ش عدس بلغور (سنندج ) تعداد بازديد: 575 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز