Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 10 تیر 1403 - 11:56

4
اسفند
ماهی سفيد شكم‌پر

ماهی سفيد شكم‌پر

طرز تهیه ماهی سفيد شكم‌پر

  ماهی سفيد شكم‌پر

 

 

 

مواد لازم برای 6 نفر:

 

 

ماهی     1 عدد (حدود 5/1 كیلوگرم)

نمك، فلفل و زردچوبه     به میزان لازم

سبزی محلی          8 دسته

روغن سرخ‌كردنی     به میزان لازم

مغز گردوی آسیاب‌كرده     150 گرم

رب انار مَلَس     2 قاشق سوپخوری

* دلنگ، انار ریجه، اوجی، گشنیز و جعفری، برگ سیر سبز یا سیر حبه‌ای

 

 

ابتدا ماهی را تمیز كنید و بر روی آن 2 تا 3 شكاف مورب ایجاد كنید. بعد آن را با نمك، فلفل و زردچوبه مزه‌داركنید. حالا سبزی را چرخ كنید و در مقداری روغن تفت دهید تا آبش بخار شود. البته نیازی به سرخ كردن سبزی نیست. چون كه عطرش از بین می‌رود. سپس با مغز گردو و رب انار مخلوط نمائید. اینك شكم ماهی را با این مواد پر كنید و آن را با خلال چوبی محكم ببندید. آن‌گاه در ماهیتابه‌ای روغن بریزید و یك طرف ماهی را در آن سرخ نمائید. سپس طرف دیگر آن را نیز سرخ كنید. اكنون ماهی آماده‌ی مصرف می‌باشد. ضمناً می‌توانید ماهی شكم پر را در طبقه‌ی وسط در فر با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به‌مدت 45 تا 60 دقیقه بپزید. اكنون ماهی را در ظرف مناسبی قرار دهید و اطراف آن را تزئین نمائید.

 

برچسب ها: ماهی سفيد شكم‌پر تعداد بازديد: 521 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز