Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 10 تیر 1403 - 11:26

4
اسفند
ته‌چین قالبی ماهی

ته‌چین قالبی ماهی

طرز تهیه ته‌چین قالبی ماهی

 ته‌چین قالبی ماهی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر:

 

 

برنج    1 كیلوگرم

ماست     1 پیمانه

زعفران حل‌كرده    1 قاشق چایخوری

زرده‌ی تخم مرغ     5 عدد

روغن مایع     1 پیمانه

ماهی درسته‌ی سفید یا قزل‌آلا     1-2 عدد

سبزی پلوئی     750 گرم

نمك     به میزان لازم

 

 

ابتدا برنج را مطابق با دستورالعمل گذشته آبكش كنید. در كاسه‌ی مناسبی ماست، زعفران، زرده‌ی تخم‌مرغ و مقداری از روغن را مخلوط نمائید، سپس یك طرف ماهی را به صورت درسته، در تابه‌ی مناسبی سرخ كنید. كف ظرف مورد نظر را چرب نمائید و طرف دیگر ماهی را- كه سرخ نشده- داخل ظرف قرار دهید. حالا برنج را با مواد آماده مخلوط سازید. بعد نیمی از آن را روی ماهی بریزید و بقیه‌ی برنج را با سبزی پلوئی مخلوط كنید و روی برنج ساده بریزید، سطح آن را صاف كنید و رویش را با فویل بپوشانید. سپس در طبقه‌ی وسط فر گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت 5/1-2 ساعت قرار دهید تا ته‌چین طلائی‌رنگ و برشته شود. آن‌گاه آن را در ظرف مورد نظر برگردانید و اطراف ماهی را با ماست چكیده تزئین نمائید.

 

برچسب ها: ته‌چین قالبی ماهی تعداد بازديد: 516 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز