Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 شهریور 1403 - 09:01

29
بهمن
رولت گوشت با خمیر

رولت گوشت  با خمیر

طرز تهیه رولت گوشت با خمیر

 رولت گوشت  با خمیر

 

 

مواد لازم برای 6-4 نفر:

 

 

گوشت چرخ‌كرده    200 گرم

پنیر ماتزارلا    50 گرم

فلفل دلمه‌ای     1 عدد

پیازداغ    2 قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده    2 قاشق غذاخوری

سس قرمز    2 قاشق غذاخوری

نمك، فلفل، ادویه    به میزان لازم

زرده تخم‌مرغ    3 عدد

شیر    100 میلی‌لیتر

روغن مایع    3 قاشق غذاخوری

بیكینگ‌پودر    1 قاشق چایخوری

نمك برای خمیر    1 قاشق چایخوری

آرد    به میزان لازم (حدودا 2 پیمانه)

كنجد     برای تزئین

 

روش تهیه مواد گوشتی: پیاز داغ را با مقداری روغن و ادویه‌جات در ظرفی مناسب كمی تفت دهید؛ سپس گوشت چرخ‌كرده را اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا آب گوشت كشیده شود. سپس فلفل دلمه‌ای خردشده را نیز اضافه كنید و پس از كمی تفت دادن، ‌شعله را خاموش كنید.

روش تهیه خمیر: دو عدد زرده‌تخم‌مرغ را با یك قاشق چایخوری نمك، روغن مایع و شیر در ظرفی بریزید و با قاشق هم بزنید تا یكدست شود؛ سپس تركیب آرد سفید و بیكینگ‌پودر را پس از الك كردن كم‌كم به آن اضافه كنید تا خمیر یكدستی به دست بیاید. بعد روی ظرف یك حوله قرار داده و خمیر را نیم ساعت استراحت دهید.

پس از این مدت سطح میز كار را آرد بپاشید و خمیر را با وردنه باز كنید (ضخامت خمیر نیم‌سانتی‌متر). روی سطح خمیر را با برس كمی سس قرمز مالیده و جعفری خرد شده بپاشید و گوشت چرخ‌كرده و بعد پنیر ماتزارلا (پیتزا) را روی جعفری‌ها بریزید و با دقت خمیر را رول كنید. سپس یك عدد زرده تخم‌مرغ را روی سطح رولت مالیده و دانه‌های كنجد را روی آن بپاشید و در سینی فر به مدت 30 دقیقه و در طبقه وسط فر با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.

 

 

برچسب ها: رولت گوشت با خمیر تعداد بازديد: 1420 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز