رولت گوشت با خمیر
مواد لازم برای 6-4 نفر:
گوشت چرخكرده 200 گرم
پنیر ماتزارلا 50 گرم
فلفل دلمهای 1 عدد
پیازداغ 2 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
سس قرمز 2 قاشق غذاخوری
نمك، فلفل، ادویه به میزان لازم
زرده تخممرغ 3 عدد
شیر 100 میلیلیتر
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
بیكینگپودر 1 قاشق چایخوری
نمك برای خمیر 1 قاشق چایخوری
آرد به میزان لازم (حدودا 2 پیمانه)
كنجد برای تزئین
روش تهیه مواد گوشتی: پیاز داغ را با مقداری روغن و ادویهجات در ظرفی مناسب كمی تفت دهید؛ سپس گوشت چرخكرده را اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا آب گوشت كشیده شود. سپس فلفل دلمهای خردشده را نیز اضافه كنید و پس از كمی تفت دادن، شعله را خاموش كنید.
روش تهیه خمیر: دو عدد زردهتخممرغ را با یك قاشق چایخوری نمك، روغن مایع و شیر در ظرفی بریزید و با قاشق هم بزنید تا یكدست شود؛ سپس تركیب آرد سفید و بیكینگپودر را پس از الك كردن كمكم به آن اضافه كنید تا خمیر یكدستی به دست بیاید. بعد روی ظرف یك حوله قرار داده و خمیر را نیم ساعت استراحت دهید.
پس از این مدت سطح میز كار را آرد بپاشید و خمیر را با وردنه باز كنید (ضخامت خمیر نیمسانتیمتر). روی سطح خمیر را با برس كمی سس قرمز مالیده و جعفری خرد شده بپاشید و گوشت چرخكرده و بعد پنیر ماتزارلا (پیتزا) را روی جعفریها بریزید و با دقت خمیر را رول كنید. سپس یك عدد زرده تخممرغ را روی سطح رولت مالیده و دانههای كنجد را روی آن بپاشید و در سینی فر به مدت 30 دقیقه و در طبقه وسط فر با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.