خـــوراك میـــگو با ســس پرتقـــال
مواد لازم:
میگو 700 گرم
پیازچه 3 ساقه
خلال پرتقال شیرین شده 1 قاشق سوپخوری
آب پرتقال 100 میلی لیتر
سویا سس 1 قاشق سوپخوری
عسل 1 قاشق سوپخوری
سركه سفید 1 قاشق سوپخوری
ادویه كاری وپودر سیر یك دوم قاشق چایخوری
یك لیتر آب را به جوش بیاورید و چند عدد هویج ، كرفس ، لیمو ترش ،سیر با پوست و مقداری سركه سفید را به آب در حال جوش اضافه كنید میگوها را در آبكش فلزی قرار داده و درون آب جوش بگذارید ، پس از 20 ثانیه میگوها را خارج نموده و پوست و آمائ و احشای آنرا بگیرید ، میگوها را در مقداری كره تفت داده و درون سس پرتقال بمدت یك ساعت قرار دهید تا مزه دار شود.
طرز تهیه سس پرتقال :
سركه سفید ، عسل، سویا سس ، خلال پرتقال ، آب پرتقال و ادویه ها را باهم مخلوط كنید و روی حرارت ملایم بمدت 3 تا 4 دقیقه قرار دهید تا سس آماده شود.
میگو ها را در ظرف مناسب قرار داده و روی آنرا از سس پرتقال ریخته و با چند ساقه خرد شده پیازچه تزئین نمائید.