Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 فروردین 1404 - 11:10

22
بهمن
چــیكــن استــراگــانف

چــیكــن استــراگــانف

طرز تهیه چــیكــن استــراگــانف

 چــیكــن استــراگــانف

 

 

مواد لازم:

 

پیاز ریز خرد كرده     1 عدد

روغن مایع     2 قاشق سوپخوری

فیله مرغ خلالی خرد كرده     500 گرم

نمك و فلفل     به میزان لازم

قارچ ورقه شده     500 گرم

آبلیمو     1 قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای خرد كرده     10 عدد

سس مایونز     50 گرم

خامه     50 گرم

خلال سیب‌زمینی سرخ كرده     200 گرم

مواد لازم برای تهیه سس سفید:

آرد     25 گرم

كره     1 قاشق سوپخوری

شیر     200 میلی‌لیتر

نمك و فلفل     به میزان لازم

سس گوجه فرنگی     برای تزئین

 

پیاز را با مقداری روغن تفت دهید تا نرم و سبك شود، فیله مرغ، نمك و فلفل را به آن بیفزایید و با حرارت تند و یكنواخت حرارت دهید و مرتب هم بزنید تا یكدست سرخ و در عین حال پخته شود. سپس قارچ را اضافه كنید و به تفت دادن ادامه دهید تا قارچ‌ها نرم شوند. در این مرحله از كمی آبلیمو استفاده كنید تا قارچ‌ها سیاه نشود. در پایان فلفل دلمه‌ای را بیفزائید، سس سفید را به این مخلوط اضافه كنید و از روی حرارت بردارید، در ظرف مورد نظر بكشید و با خامه، مایونز و خلال سیب‌زمینی سرخ كرده  و سس گوجه فرنگی تزئین كنید.

روش تهیه سس سفید:

آرد را در كره تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود. شیر را به تدریج به مواد قبل اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود. چند دقیقه صبر كنید تا سس غلیظ شود. در پایان نمك و فلفل را به سس اضافه و شعله را خاموش كنید.

 

 

 

برچسب ها: چــیكــن استــراگــانف تعداد بازديد: 556 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز