چــیكــن استــراگــانف
مواد لازم:
پیاز ریز خرد كرده 1 عدد
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
فیله مرغ خلالی خرد كرده 500 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
قارچ ورقه شده 500 گرم
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
فلفل دلمهای خرد كرده 10 عدد
سس مایونز 50 گرم
خامه 50 گرم
خلال سیبزمینی سرخ كرده 200 گرم
مواد لازم برای تهیه سس سفید:
آرد 25 گرم
كره 1 قاشق سوپخوری
شیر 200 میلیلیتر
نمك و فلفل به میزان لازم
سس گوجه فرنگی برای تزئین
پیاز را با مقداری روغن تفت دهید تا نرم و سبك شود، فیله مرغ، نمك و فلفل را به آن بیفزایید و با حرارت تند و یكنواخت حرارت دهید و مرتب هم بزنید تا یكدست سرخ و در عین حال پخته شود. سپس قارچ را اضافه كنید و به تفت دادن ادامه دهید تا قارچها نرم شوند. در این مرحله از كمی آبلیمو استفاده كنید تا قارچها سیاه نشود. در پایان فلفل دلمهای را بیفزائید، سس سفید را به این مخلوط اضافه كنید و از روی حرارت بردارید، در ظرف مورد نظر بكشید و با خامه، مایونز و خلال سیبزمینی سرخ كرده و سس گوجه فرنگی تزئین كنید.
روش تهیه سس سفید:
آرد را در كره تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود. شیر را به تدریج به مواد قبل اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود. چند دقیقه صبر كنید تا سس غلیظ شود. در پایان نمك و فلفل را به سس اضافه و شعله را خاموش كنید.