ماهــی سـوخـاری با ســس تای
مواد لازم:
ماهی كیلكا، كولی یا قزلآلای كوچك 1 كیلوگرم
نمك، فلفل سیاه به میزان لازم
سفیده تخممرغ 3 عدد
زرده تخممرغ 2 عدد
آرد 250 گرم (سه چهارم پیمانه)
ماءالشعیر 150 میلیلیتر (دوسوم پیمانه)
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
شیر به میزان لازم
روغن مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم
سس مایونز دوسوم پیمانه
سس تای تند یك دوم پیمانه
ابتدا ماهیها را با نمك و فلفل مزهدار كنید و به مدت 20-15 دقیقه درون یخچال استراحت دهید. در ظرفی سفیدهها را با همزن برقی بزنید تا سفت و سفید شود، بدین صورت كه اگر ظرف را برگردانید سفیدهها از ظرف نریزد. در ظرفی دیگر زردهها را با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ و كشدار شود. حالا آرد و سپس سفیدهها را به مخلوط زرده اضافه كنید. در این مرحله ماءالشعیر و روغن زیتون را نیز بیفزائید و مواد را خوب با هم مخلوط نمائید. خمیر باید به غلظت ماست معمولی باشد، اگر سفت بود كمی شیر به آن بیفزائید. در یك تابه عمیق روغن را داغ كنید، ماهیها را ابتدا در خمیر بغلتانید و بعد در روغن سرخ كنید.
روش تهیه سس غذا:
سس مایونز و سس تای را با هم مخلوط كنید و ماهیهای سوخاری را به این سس آغشته و میل نمائید.