كوفــته یـونانـــــی
مواد لازم:
پیاز 1 عدد متوسط
گوشت چرخكرده 250 گرم
نمك، فلفل، زردچوبه بهمیزان لازم
نعناع تازه (خرد شده ) 100 گرم
آرد 50 گرم
تخم مرغ خام 1 عدد
تخم مرغ آبپز 4 عدد
آرد سوخاری 60 گرم
مواد لازم برای تهیه سس :
گوجه فرنگی 250 گرم
شكر 25 گرم
سركه یك چهارم پیمانه
پیاز را رنده نموده و با گوشت تركیب كنید. ادویه و نمك را به همراه نعناع با مواد فوق تركیب و آرد را نیز اضافه نمایید. در این هنگام تخممرغ خام را نیز اضافه كرده و مواد را خوب ورز دهید؛ بعد مواد را به چهار قسمت تقسیم كنید و یك قسمت را بردارید. یك عدد از تخممرغهای آبپز شده و پوست گرفته را در وسط مخلوط گوشتی قرار داده و با دست آن را به شكل تخممرغ فرم دهید؛ سپس داخل آردسوخاری بغلتانید و در روغن سرخ كنید. به همین ترتیب كوفتههای دیگر را نیز آماده كرده و داخل روغن سرخ نمایید. پس از آنكه اطراف كوفتهها طلایی رنگ شد، آن را از تابه خارج كنید. برای تهیه سس كوفته ابتدا گوجهفرنگیها را میكس و یا رنده كنید. داخل تابه بریزید و با كمی روغن، سركه و شكر به مدت پنج دقیقه حرارت دهید و سپس كوفتهها را داخل این سس قرار دهید و حدود یك ربع بپزید تا كوفتهها مزهدار شوند.