Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 شهریور 1403 - 04:17

22
بهمن
كوفــته یـونانـــــی

كوفــته یـونانـــــی

طرز تهیه كوفــته یـونانـــــی

 كوفــته یـونانـــــی

 

 

مواد لازم:

 

پیاز     1 عدد متوسط

گوشت چرخ‌كرده     250 گرم

نمك، فلفل، زردچوبه     به‌میزان لازم

نعناع تازه (خرد شده )    100 گرم

آرد     50 گرم

تخم مرغ خام     1 عدد

تخم مرغ آبپز     4 عدد

آرد سوخاری     60 گرم

مواد لازم برای تهیه سس :

گوجه فرنگی     250 گرم

شكر     25 گرم

سركه     یك چهارم پیمانه

 

پیاز را رنده نموده و با گوشت تركیب كنید. ادویه و نمك را به همراه نعناع با مواد فوق تركیب و آرد را نیز اضافه نمایید. در این هنگام تخم‌مرغ خام را نیز اضافه كرده و مواد را خوب ورز دهید؛ بعد مواد را به چهار قسمت تقسیم كنید و یك قسمت را بردارید. یك عدد از تخم‌‌مرغ‌های آب‌پز شده و پوست گرفته را در وسط مخلوط گوشتی قرار داده و با دست آن را به شكل تخم‌مرغ فرم دهید؛ سپس داخل آرد‌سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ كنید. به همین ترتیب كوفته‌های دیگر را نیز آماده كرده و داخل روغن سرخ نمایید. پس از آنكه اطراف كوفته‌ها طلایی رنگ شد، آن را از تابه خارج كنید. برای تهیه سس كوفته ابتدا گوجه‌فرنگی‌ها را میكس و یا رنده كنید. داخل تابه بریزید و با كمی روغن، سركه و شكر به مدت پنج دقیقه حرارت دهید و سپس كوفته‌ها را داخل این سس قرار دهید و حدود یك ربع بپزید تا كوفته‌ها مزه‌دار شوند.

 

برچسب ها: كوفــته یـونانـــــی تعداد بازديد: 585 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز