Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 شهریور 1403 - 01:15

22
بهمن
ســــوپ آرد بــــرنـــج

ســــوپ آرد بــــرنـــج

طرز تهیه ســــوپ آرد بــــرنـــج

 ســــوپ آرد بــــرنـــج

 

 

مواد لازم:

 

کره     75 گرم

آرد برنج     نصف پیمانه

آب گوشت     1 لیتر

نمک و فلفل     به میزان لازم

برنج     2 قاشق سوپخوری

شیر     یک پیمانه

زرده تخم‌مرغ     2 عدد

آبلیمو     به میزان لازم

جعفری خردشده     2 قاشق سوپخوری

 

کره را در قابلمه روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود؛ سپس آرد برنج را به كره اضافه كرده و به آرامی با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی آرد حس شود. در این مرحله آب گوشت را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود. بعد نمك و فلفل را نیز بیفزایید و اجازه دهید تا مایع به جوش بیاید. وقتی به جوش آمد، برنج را اضافه كنید و منتظر بمانید تا كاملا بپزد و دان برنج باز شود. در این مرحله شیر را اضافه نموده و حرارت را ملایم كنید. پس از آنكه تمام مواد پخته شد و سوپ به غلظت رسید نیمی از جعفری را افزوده وپس از چند جوش شعله را خاموش نمائید. سپس زرده‌های تخم‌مرغ و آبلیمو را در ظرف مناسبی با چنگال بزنید و یك ملاقه از سوپ را درون ظرف بریزید و كمی هم بزنید. ملاقه دوم را نیز اضافه كنید و سپس بقیه سوپ را همراه با باقیمانده جعفری‌ خرد شده نیز داخل ظرف بریزید.

یادآوری: می‌توانید بجای آب گوشت از یك عدد قرص عصاره گوشت و یك لیتر آب استفاده كنید.

 

 

 

برچسب ها: ســــوپ آرد بــــرنـــج تعداد بازديد: 1268 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز