ســــوپ آرد بــــرنـــج
مواد لازم:
کره 75 گرم
آرد برنج نصف پیمانه
آب گوشت 1 لیتر
نمک و فلفل به میزان لازم
برنج 2 قاشق سوپخوری
شیر یک پیمانه
زرده تخممرغ 2 عدد
آبلیمو به میزان لازم
جعفری خردشده 2 قاشق سوپخوری
کره را در قابلمه روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود؛ سپس آرد برنج را به كره اضافه كرده و به آرامی با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی آرد حس شود. در این مرحله آب گوشت را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود. بعد نمك و فلفل را نیز بیفزایید و اجازه دهید تا مایع به جوش بیاید. وقتی به جوش آمد، برنج را اضافه كنید و منتظر بمانید تا كاملا بپزد و دان برنج باز شود. در این مرحله شیر را اضافه نموده و حرارت را ملایم كنید. پس از آنكه تمام مواد پخته شد و سوپ به غلظت رسید نیمی از جعفری را افزوده وپس از چند جوش شعله را خاموش نمائید. سپس زردههای تخممرغ و آبلیمو را در ظرف مناسبی با چنگال بزنید و یك ملاقه از سوپ را درون ظرف بریزید و كمی هم بزنید. ملاقه دوم را نیز اضافه كنید و سپس بقیه سوپ را همراه با باقیمانده جعفری خرد شده نیز داخل ظرف بریزید.
یادآوری: میتوانید بجای آب گوشت از یك عدد قرص عصاره گوشت و یك لیتر آب استفاده كنید.