Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 شهریور 1403 - 01:27

22
بهمن
سـالاد چــغندر و ذرت

سـالاد چــغندر  و ذرت

طرز تهیه سـالاد چــغندر و ذرت

 سـالاد چــغندر  و ذرت

 

 

مواد لازم:

 

چغندر (لبوی) پخته     200 گرم، دو عدد بزرگ

آب     1 پیمانه

كلم برگ سفید    100 گرم

كنسرو ذرت     100 گرم

جعفری خردشده     100 گرم

پیازچه خردشده     80 گرم

روغن زیتون     یك چهارم پیمانه

نمك و فلفل سیاه     نصف قاشق چایخوری

سركه بالزامیك     یك چهارم پیمانه

آب‌لیموی تازه     یك چهارم پیمانه

كنسرو بچه ذرت (Baby corn)      برای تزئین

چند ساقه جعفری    برای تزئین

 

 چغندر را شسته، خرد نموده با آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب آن جذب و كاملا پخته شود. سپس آن را خرد كنید و یا به شكل دلخواه قالب بزنید و در ظرف مناسب بریزید. كلم برگ‌ها را نیز پس از آنكه شسته و خرد نمودید، در كنار چغندر بریزید. ذرت كنسرو شده را نیز روی چغندر قرار داده و جعفری خرد شده را روی ذرت بپاشید. پیازچه‌ها را كه بهتر است از قسمت‌های سفید رنگ آن استفاده شود، خرد كرده و در ظرف سالاد قرار دهید. در یك ظرف، روغن زیتون، نمك، فلفل، سركه و آبلیمو را با هم تركیب كنید و روی سبزیجات بریزید. این سالاد را به مدت یك ساعت در یخچال قرار دهید تا تمامی مواد طعم‌دار شوند. در آخر، آن را با چند عدد كنسرو بچه ذرت، چند چغندر كه به شكل موش درست شده و چند ساقه جعفری تزئین نمایید.

 

 

برچسب ها: سـالاد چــغندر و ذرت تعداد بازديد: 517 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز