Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 فروردین 1404 - 07:47

19
بهمن
تـــرشــی بـنــدری

تـــرشــی بـنــدری

طرز تهیه تـــرشــی بـنــدری

 تـــرشــی بـنــدری

 

 

مواد لازم:

 

سركه و نمك     حدود یك لیتر و نیم

ساقه كرفس     یك پیمانه

هویج خردشده     یك پیمانه

سیب زمینی ترشی     یك پیمانه

گل كلم خرد شده    یك پیمانه

فلفل سبزخردشده و موسیر     یك پیمانه

آب تمبر هندی     1 پیمانه

رب گوجه فرنگی     1 قاشق غذا خوری

ادویه ترشی*    2 قاشق غذا خوری

* (تخم گشنیز، سیاه دانه، گلپر، فلف سیاه، فلفل قرمز، زنجفیل، هل زرد، زیره، پودر انبه )

 

سبزیجات را كاملا ریز خرد كرده و بشویید و در آبكش بریزید تا كاملا خشك شود.  مقداری سركه را به همراه نمك روی حرارت قرار دهید زمانی كه به جوش آمد به ترتیب سختی سبزیجات، ابتدا كرفس، سپس هویج و بعد گل كلم و بقیه سبزیجات را بریزید آب تمبر هندی را با رب گوجه فرنگی تركیب نموده و داخل مواد بریزید. پس از چند جوش ادویه ترشی را نیز بریزید و شعله را خاموش كنید. وقتی ترشی كاملا سرد شد داخل ظرف شیشه‌ای با درب محكم بریزید.

 

 

برچسب ها: تـــرشــی بـنــدری تعداد بازديد: 556 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز