تـــرشــی بـنــدری
مواد لازم:
سركه و نمك حدود یك لیتر و نیم
ساقه كرفس یك پیمانه
هویج خردشده یك پیمانه
سیب زمینی ترشی یك پیمانه
گل كلم خرد شده یك پیمانه
فلفل سبزخردشده و موسیر یك پیمانه
آب تمبر هندی 1 پیمانه
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
ادویه ترشی* 2 قاشق غذا خوری
* (تخم گشنیز، سیاه دانه، گلپر، فلف سیاه، فلفل قرمز، زنجفیل، هل زرد، زیره، پودر انبه )
سبزیجات را كاملا ریز خرد كرده و بشویید و در آبكش بریزید تا كاملا خشك شود. مقداری سركه را به همراه نمك روی حرارت قرار دهید زمانی كه به جوش آمد به ترتیب سختی سبزیجات، ابتدا كرفس، سپس هویج و بعد گل كلم و بقیه سبزیجات را بریزید آب تمبر هندی را با رب گوجه فرنگی تركیب نموده و داخل مواد بریزید. پس از چند جوش ادویه ترشی را نیز بریزید و شعله را خاموش كنید. وقتی ترشی كاملا سرد شد داخل ظرف شیشهای با درب محكم بریزید.