Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 8 تیر 1403 - 01:01

19
بهمن
كــوفـتـه مــرغ

كــوفـتـه مــرغ

طرز تهیه كــوفـتـه مــرغ

 كــوفـتـه مــرغ

 

 

طرز تهیه:

 

گوشت چرخ كرده مرغ     700 گرم

پیاز رنده شده     یك عدد متوسط

آرد سوخاری     یك سوم پیمانه

تخم مرغ     1 عدد

سیر     2 حبه

نمك، فلفل، زردچوبه     به میزان لازم

زعفران دم كرده     1 قاشق سوپخوری

روغن مایع     یك چهارم پیمانه

آب     یك چهارم پیمانه

مواد لازم سس كوفته:

پیاز     1 عدد

روغن مایع      به میزان لازم

فلفل، زرد چوبه    به میزان لازم

آرد گندم     1 قاشق سوپخوری

رب گوجه فرنگی     2 قاشق سوپخوری

گوجه فرنگی     200 گرم

آب  مرغ     1 لیتر

نمك     در صورت لزوم به میزان لازم

جعفری خردشده     50 گرم

 

روش تهیه كوفته مرغ:

گوشت مرغ را با پیاز رنده‌شده و آرد سوخاری تركیب كنید و پس از كمی ورز، تخم مرغ را اضافه نموده و مجددا ورز دهید. سیر را رنده كرده، نمك و فلفل و كمی زردچوبه به مواد بیفزائید. در همین موقع زعفران دم كرده را نیز اضافه كنید و تمامی مواد را خوب ورز دهید. حالا از مواد به اندازه یك نارنگی بر داشته و به شكل گرد درست كنید، تابه‌ای را روی حرارت قرار داده تركیب روغن و آب را در آن به جوش آورید و سپس كوفته ها را داخل آن بریزید تا با حرارت در آب فرم لازم را پیدا كند.

روش تهیه سس كوفته

پیاز را نگینی خرد كرده و با روغن تفت دهید. سپس فلفل و زردچوبه را نیز اضافه كرده و كمی كه تفت خورد آرد را افزوده و هم بزنید. پس از چند لحظه رب گوجه فرنگی و بعد از آن گوجه‌فرنگی‌های فیله شده را اضافه كنید و پس از چند بار هم زدن، آب مرغ را به سس بیفزایید. نمك سس را نیز تست نموده در صورت لزوم مقداری به آن بیفزایید و سس كه به جوش آمد كوفته‌ها را داخل آن بریزید و جعفری را روی آن بپاشید.

 

 

برچسب ها: كــوفـتـه مــرغ تعداد بازديد: 543 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز