پـاسـتـا فـوسـیـلـی با سـس مـیـگـو
مواد لازم:
میگو 200 گرم
آب 2 لیتر
كرفس یك ساقه
فلفل دلمهای یك سوم یك عدد
هویج 1عدد
سیر 2 حبه با پوست
لیمو ترش 1 عدد
جعفری یك دسته كوچك
برگ بو 1 عدد
پاستا فوسیلی 250 گرم
آب 2 لیتر
نمك 1 قاشق سوپ خوری
سركه 1 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
مواد لازم برای تهیه سس پاستا:
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
سیر 3 حبه
شیر یك چهارم پیمانه(60 میلیلیتر)
خامه 150 گرم
سس گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
جعفری 2 قاشق سوپخوری
پنیر پارمزان 3 قاشق سوپخوری
روش زحم گیری میگو :
آب را در ظرف بزرگی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس كرفس، هویج و فلفل دلمهای را خرد كرده و داخل آب بریزید. لیمو ترش را نصف كرده آب آن را داخل آب جوش ریخته و خود لیمو را نیز داخل آب جوش بیندازید. سیر را نیز با پوست له كرده و به همراه برگ بو داخل آب جوش بیندازید. همه مواد كه به جوش آمد، میگوها را در سبد فلزی قرار داده و داخل آب جوش چند ثانیه نگه دارید. رنگ میگو كه تغییر كرد، آن را خارج كرده و پوست میگوها را بگیرید و رگ پشت میگو را خارج كنید .
روش تهیه پاستا:
آب را به جوش بیاورید، نمك، سركه و روغن زیتون را به آن بیفزایید. وقتی به جوش آمد، پاستا را داخل آب جوش بریزید و پس از ده دقیقه آبكش كنید.
روغن زیتون را در یك ظرف بزرگ بریزید و سیر را داخل آن تفت دهید. سپس میگو را كه آماده شده است بریزد و پس از آن خامه و شیر و سس گوجه فرنگی و بالاخره جعفری خردشده و پاستا را اضافه نمایید در آخر، روی پاستا پنیر پارمزان بپاشید. ( نوش جان )