Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 فروردین 1404 - 07:45

19
بهمن
پـاسـتـا فـوسـیـلـی با سـس مـیـگـو

پـاسـتـا فـوسـیـلـی با سـس مـیـگـو

طرز تهیه پـاسـتـا فـوسـیـلـی با سـس مـیـگـو

 پـاسـتـا فـوسـیـلـی با سـس مـیـگـو

 

 

مواد لازم:

 

میگو     200 گرم

آب     2 لیتر

كرفس     یك ساقه

فلفل دلمه‌ای     یك سوم یك عدد

هویج     1عدد

سیر     2 حبه با پوست

لیمو ترش    1 عدد

جعفری     یك دسته كوچك

 برگ بو     1 عدد

پاستا فوسیلی     250 گرم

آب     2 لیتر

نمك     1 قاشق سوپ خوری

سركه     1 قاشق سوپ خوری

روغن زیتون     2 قاشق سوپ خوری

مواد لازم برای تهیه سس پاستا:

روغن زیتون     2 قاشق سوپخوری

سیر     3 حبه

شیر     یك چهارم پیمانه(60 میلی‌لیتر)

خامه     150 گرم

سس گوجه فرنگی    1 قاشق سوپخوری

جعفری     2 قاشق سوپخوری

پنیر پارمزان     3 قاشق سوپخوری

 

روش زحم گیری میگو :

آب را در ظرف بزرگی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس كرفس، هویج و فلفل دلمه‌ای را خرد كرده و داخل آب بریزید. لیمو ترش را نصف كرده آب آن را داخل آب جوش ریخته و خود لیمو را نیز داخل آب جوش بیندازید. سیر را نیز با پوست له كرده و به همراه برگ بو داخل آب جوش بیندازید. همه مواد كه به جوش آمد، میگوها را در سبد فلزی قرار داده و داخل آب جوش چند ثانیه نگه دارید. رنگ میگو كه تغییر كرد، آن را خارج كرده و پوست میگو‌ها را بگیرید و رگ پشت میگو را خارج كنید .

روش تهیه پاستا:

آب را به جوش بیاورید، نمك، سركه و روغن زیتون را به آن بیفزایید. وقتی به جوش آمد، پاستا را داخل آب جوش بریزید و پس از ده دقیقه آبكش كنید.

روغن زیتون را در یك ظرف بزرگ  بریزید و سیر را داخل آن تفت دهید. سپس میگو را كه آماده شده است بریزد و پس از آن خامه و شیر و سس گوجه فرنگی و بالاخره جعفری خردشده و پاستا را اضافه نمایید در آخر، روی پاستا پنیر پارمزان بپاشید. ( نوش جان )

 

 

 

برچسب ها: پـاسـتـا فـوسـیـلـی با سـس مـیـگـو تعداد بازديد: 719 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز