Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 8 تیر 1403 - 00:48

19
بهمن
امـــلــت اسـپانـیـایی

امـــلــت اسـپانـیـایی

طرز تهیه امـــلــت اسـپانـیـایی

 امـــلــت اسـپانـیـایی

 

 

مواد لازم:

 

قارچ ورقه‌ای     100 گرم

نمك و فلفل    به میزان لازم

سیب زمینی آب‌پز     1 عدد

تخم مرغ     5 عدد

پیاز ریز خرد شده     1 عدد

فلفل دلمه‌ای سبز، زرد، قرمز ریز خرد شده     هركدام نصف یك عدد

زعفران دم كرده     1 قاشق سوپخوری

نخود فرنگی و ذرت     2 قاشق سوپخوری

پیازچه ریز خرد شده     3 ساقه

روغن مایع    یك دوم پیمانه (125 میلی‌لیتر)

فیله گوجه فرنگی     2 عدد

جعفری خرد شده     2 قاشق سوپخوری

پنیر گودا     100 گرم

 

قارچ‌ها را با مقداری كره و آبلیمو روی حرارت تند قرار دهید تا كمی نرم شود. آب قارچ كه كشیده شد، مقداری نمك و فلفل به آن اضافه نموده، شعله را خاموش كنید.

سیب زمینی را پوست گرفته و ریز خرد كرده و با مقداری روغن سرخ كنید و كنار بگذارید تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی بشكنید و با چنگال كاملا مخلوط كنید. سپس پیاز  و فلفل دلمه‌ای را نیز اضافه نموده زعفران دم كرده را نیز به تركیبات اضافه كنید. سیب زمینی، نخود فرنگی و ذرت، پیازچه و قارچ‌ها را نیز بریزید و خوب هم بزنید.

در این مرحله تابه را روی حرارت قرار داده كره و روغن را در آن بریزد تا داغ شود؛ سپس مخلوط آماده شده را در تابه بریزید و روی مواد فیله گوجه‌فرنگی قرار داده و جعفری بپاشید. درب ظرف را گذاشته و حرارت را ملایم كنید تا تخم مرغ‌ها بسته شود و سپس پنیر را روی آن پاشیده و درب آن را بگذارید تا پنیر آب شود.

نكته:

- این غذا با سس قرمز سرو می‌شود.

- می‌توان به جای پنیر گودا از پنیر ماتزارلا (پیتزا) نیز استفاده كرد.

برچسب ها: امـــلــت اسـپانـیـایی تعداد بازديد: 490 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز