امـــلــت اسـپانـیـایی
مواد لازم:
قارچ ورقهای 100 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
سیب زمینی آبپز 1 عدد
تخم مرغ 5 عدد
پیاز ریز خرد شده 1 عدد
فلفل دلمهای سبز، زرد، قرمز ریز خرد شده هركدام نصف یك عدد
زعفران دم كرده 1 قاشق سوپخوری
نخود فرنگی و ذرت 2 قاشق سوپخوری
پیازچه ریز خرد شده 3 ساقه
روغن مایع یك دوم پیمانه (125 میلیلیتر)
فیله گوجه فرنگی 2 عدد
جعفری خرد شده 2 قاشق سوپخوری
پنیر گودا 100 گرم
قارچها را با مقداری كره و آبلیمو روی حرارت تند قرار دهید تا كمی نرم شود. آب قارچ كه كشیده شد، مقداری نمك و فلفل به آن اضافه نموده، شعله را خاموش كنید.
سیب زمینی را پوست گرفته و ریز خرد كرده و با مقداری روغن سرخ كنید و كنار بگذارید تخممرغها را در ظرفی بشكنید و با چنگال كاملا مخلوط كنید. سپس پیاز و فلفل دلمهای را نیز اضافه نموده زعفران دم كرده را نیز به تركیبات اضافه كنید. سیب زمینی، نخود فرنگی و ذرت، پیازچه و قارچها را نیز بریزید و خوب هم بزنید.
در این مرحله تابه را روی حرارت قرار داده كره و روغن را در آن بریزد تا داغ شود؛ سپس مخلوط آماده شده را در تابه بریزید و روی مواد فیله گوجهفرنگی قرار داده و جعفری بپاشید. درب ظرف را گذاشته و حرارت را ملایم كنید تا تخم مرغها بسته شود و سپس پنیر را روی آن پاشیده و درب آن را بگذارید تا پنیر آب شود.
نكته:
- این غذا با سس قرمز سرو میشود.
- میتوان به جای پنیر گودا از پنیر ماتزارلا (پیتزا) نیز استفاده كرد.