رولــت مـــرغ
مواد لازم:
اسفناج 400 گرم
كره 50 گرم
سیر رنده شده 3 حبه
فیله سینه مرغ 1 عدد
نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
هویج 1 عدد
آرد ساده 2 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 2 عدد
زعفران دمكرده 1 قاشق چایخوری
آرد سوخاری 3 قاشق سوپخوری
روغن مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم
اسفناج را پس از آنكه شسته و خرد كردید، با مقداری كره و سیر كوبیده روی حرارت قرار دهید تا تفت بخورد و آب آن كاملاً تبخیر شود. استخوان سینه مرغ را جدا نموده، سینه را یكتكه روی كیسهای پلاستیكی كه روی تخته گوشت قرار گرفته پهن كنید و یك كیسه پلاستیكی دیگر نیز روی آن قرار داده و با بیفتك كوب كاملا بكوبید تا در همه نقاط ضخامت گوشت به 1 سانتیمتر برسد. حالا روی سطح مرغ را نمك و فلفل بپاشید. بعد اسفناج آمادهشده را روی سطح مرغ بریزید بطوریكه از اطراف 2-1 سانتیمتر خالی از مواد بماند. هویج را در وسط آن قرار داده و سینه مرغ را رول كنید. سپس رول آماده را در آرد گندم بغلتانید. در این مرحله تخممرغها را در ظرفی بشكنید و با زعفران دم كرده خوب با چنگال بزنید. حالا رول مرغ را به تخم مرغ زدهشده آغشته كرده و پس از آن در آرد سوخاری بغلتانید. رول آماده شده را به مدت یك ساعت در یخچال قرار دهید و پس از این مدت آن را در روغن با حرارت ملایم سرخ كنید. سپس رول مرغ را در ظرف مناسب قرار داده و برش بزنید.
یادآوری: توجه داشته باشید كه اسفناج كاملاً خشك و بدون آب باشد وگرنه رول مرغ باز خواهد شد.