Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 29 شهریور 1403 - 19:50

18
بهمن
رولــت مـــرغ

رولــت مـــرغ

طرز تهیه رولــت مـــرغ

رولــت مـــرغ

 

مواد لازم:

 

اسفناج     400 گرم

كره     50 گرم

سیر رنده شده     3 حبه

فیله سینه مرغ     1 عدد

نمك و فلفل سیاه     به میزان لازم

هویج     1 عدد

آرد ساده     2 قاشق سوپخوری

تخم مرغ     2 عدد

زعفران دم‌كرده     1 قاشق چایخوری

آرد سوخاری     3 قاشق سوپخوری

روغن مخصوص سرخ كردنی     به میزان لازم

 

اسفناج را پس از آنكه شسته و خرد كردید، با مقداری كره و سیر كوبیده روی حرارت قرار دهید تا تفت بخورد و آب آن كاملاً تبخیر شود. استخوان سینه مرغ را جدا نموده، سینه را یك‌تكه روی كیسه‌ای پلاستیكی كه روی تخته گوشت قرار گرفته پهن كنید و یك كیسه پلاستیكی دیگر نیز روی آن قرار داده و با بیفتك كوب كاملا بكوبید تا در همه نقاط ضخامت گوشت به 1 سانتیمتر برسد. حالا روی سطح مرغ را نمك و فلفل بپاشید. بعد اسفناج آماده‌شده را روی سطح مرغ بریزید بطوریكه از اطراف 2-1 سانتیمتر خالی از مواد بماند. هویج را در وسط آن قرار داده و سینه مرغ را رول كنید. سپس رول آماده را در آرد گندم بغلتانید. در این مرحله تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی بشكنید و با زعفران دم كرده خوب با چنگال بزنید. حالا رول مرغ را به تخم مرغ زده‌شده آغشته كرده و پس از آن در آرد سوخاری بغلتانید. رول آماده شده را به مدت یك ساعت در یخچال قرار دهید و پس از این مدت آن را در روغن با حرارت ملایم سرخ كنید. سپس رول مرغ را در ظرف مناسب قرار داده و برش بزنید.

یادآوری: توجه داشته باشید كه اسفناج كاملاً خشك و بدون آب باشد وگرنه رول مرغ باز خواهد شد.

 

 

برچسب ها: رولــت مـــرغ تعداد بازديد: 530 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز