بــورانــی لبــو با ارده
مواد لازم:
چغندرپخته (لبو) 200 گرم
ماست موسیر 1 پیمانه
ارده 4 قاشق سوپخوری
سیر رندهشده 2 حبه
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
نمك به میزان لازم
لبو را از رنده ریز بگذرانید و در ظرفی مناسب با ماست، ارده، سیر رندهشده، آبلیمو و كمی نمك تركیب كنید. توجه داشته باشید كه ارده را بتدریج اضافه نمایید و حتما آن را تست كنید تا اگر لازم بود، بنا به ذائقه خودتان ارده را كمتر یا بیشتر بریزید. اگر طعم ارده را نمیپسندید، میتوانید آن را حذف كنید و لبو را با ماست تركیب كنید.
یادآوری 1: ارده همان كنجد كوبیده است كه طی فرایندی خاص روغن آن گرفته میشود و به صورت ارده در اختیار ما قرار میگیرد و در كشورهای عربی پایه بسیاری از پیشغذاها میباشد.
یادآوری 2: بورانی ماست و لبو نیز یكی از پیشغذاهای سنتی كشورمان است.