Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 29 شهریور 1403 - 19:55

18
بهمن
بــورانــی لبــو با ارده

بــورانــی لبــو با ارده

طرز تهیه بــورانــی لبــو با ارده

 بــورانــی لبــو با ارده

 

 

مواد لازم:

 

چغندرپخته (لبو)     200 گرم

ماست موسیر     1 پیمانه

ارده     4 قاشق سوپخوری

سیر رنده‌شده     2 حبه

آبلیمو     2 قاشق سوپخوری

نمك     به میزان لازم

 

لبو را از رنده ریز بگذرانید و در ظرفی مناسب با ماست، ارده، سیر رنده‌شده، آبلیمو و كمی نمك تركیب كنید.  توجه داشته باشید كه ارده را بتدریج اضافه نمایید و حتما آن را تست كنید تا اگر لازم بود، بنا به ذائقه خودتان ارده را كمتر یا بیشتر بریزید. اگر طعم ارده را نمی‌پسندید، می‌توانید آن را حذف كنید و لبو را با ماست تركیب كنید.

یادآوری 1: ارده همان كنجد كوبیده است كه طی فرایندی خاص روغن آن گرفته می‌شود و به صورت ارده در اختیار ما قرار می‌گیرد و در كشورهای عربی پایه بسیاری از پیش‌غذاها می‌باشد.

یادآوری 2: بورانی ماست و لبو نیز یكی از پیش‌غذاهای سنتی كشورمان است.

 

 

برچسب ها: بــورانــی لبــو با ارده تعداد بازديد: 547 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز