Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 فروردین 1404 - 06:48

18
بهمن
اردور تــخـم مـــرغ تــزئــیــنـــی

اردور تــخـم مـــرغ تــزئــیــنـــی

طرز تهیه اردور تــخـم مـــرغ تــزئــیــنـــی

 اردور تــخـم مـــرغ تــزئــیــنـــی

 

 

مواد لازم:

 

تخم مرغ آب‌پز     3 عدد

زعفران دم‌كرده     1 قاشق چایخوری

نمك و فلفل     به میزان لازم

سس مایونز     1 قاشق سوپخوری

زیتون بدون هسته     6 عدد

گوجه فرنگی    1 عدد

 

تخم‌مرغ آب‌پز را به دو نیم كرده، زرده‌های آن را جدا كنید و در ظرفی گود بریزید. سپس زعفران دمكرده را به همراه نمك، فلفل و سس مایونز به زرده‌ها بیفزایید و هم بزنید تا مایه‌ای نه شل و نه سفت به دست آید. تركیب آماده‌شده را نیم ساعت در یخچال قرار داده و پس از این مدت آن را داخل ماسوره ریخته و در قسمت گودی سفیده‌ها بریزید. بعد از سس قرمز به عنون چشم برای تخم‌مرغ و از یك زیتون در وسط زرده به عنوان زبان استفاده نمایید. حالا چند برش گوجه فرنگی كنار ظرف بگذارید تا موقع سرو طعم بهتری با تخم‌مرغ‌ها داشته باشید. این تخم‌مرغ به تخم‌مرغ شیطان(deviled egg)  معروف است.

یادآوری: برای اینكه تخم‌مرغ هنگام پخت در آب جوش نشكند، مقداری نمك به آب اضافه كنید.

 

 

برچسب ها: اردور تــخـم مـــرغ تــزئــیــنـــی تعداد بازديد: 507 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز