Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 اردیبهشت 1403 - 17:33

17
بهمن
راهنمای تهیه‌ی اســـتـــیــك

راهنمای تهیه‌ی اســـتـــیــك

طرز تهیه راهنمای تهیه‌ی اســـتـــیــك

 راهنمای تهیه‌ی اســـتـــیــك

 

 

مواد لازم:

 

فیله گوساله جوان     400 گرم

كره    50 گرم

روغن     یك قاشق غذاخوری

نمك و فلفل     به مقدار لازم

 

نكات لازم برای تهیه یك استیك خوب:

تاریخچه و تهیه استیك به زمان انسان‌های غارنشینی برمی‌گردد كه یك تكه گوشت را بر روی سنگ داغ شده‌ای كه در آتش بود قرار می‌دادند؛‌ بنابراین درست كردن استیك با زمان زیاد و یا اضافه كردن ‌آب به گوشت كاملا اشتباه است و این نوع پخت شبیه خوراك گوشت یا تفاله گوشت می‌باشد!!

- گوشت مناسب برای استیك، راسته یا فیله گوساله جوان است؛ در غیر این صورت گوشت شما دیر می‌پزد و مناسب غذایی به نام استیك نیست!

- در هنگام سرخ كردن استیك نباید به گوشت نمك بزنید، زیرا دیر پخته می‌شود. پس از آنكه استیك كاملا آماده شد، 25 گرم كره را روی آن بمالید و روی آن نمك بپاشید.

- وزن مناسب برای یك تكه استیك بین 150 تا 200 گرم می‌باشد.

- در آشپزی بین‌المللی استیك در سه درجه خون‌دار، آبدار و خشك درست می‌شود كه به ترتیب برای هر طرف 1 تا 2 دقیقه، 3 تا 4 دقیقه و در درجه خشك و 6 تا 8 دقیقه زمان برای حرارت تند لازم است.

- زمان لازم برای سرخ كردن یك استیك خوب ایرانی هر طرف 5/4 دقیقه با شعله زیاد است.

- بهترین ظرف برای تهیه استیك، چدن روسی می‌باشد كه با دو دست به سختی می‌توان بلند كرد.

- برای سرخ كردن استیك ابتدا تابه چدن را داغ كنید، سپس روغن را اضافه و بعد استیك را روی تابه كباب كنید.

- عموما استیك با دو نوع سس، (سس قارچ و یا سس گریویر) سرو می‌شود.

 

 

مواد لازم:

 

آرد     25 گرم

كره     50 گرم

شیر یا استاك (عصاره) گوشت     200 میلی‌لیتر

نمك و فلفل     به مقدار لازم

آبلیمو     1 قاشق غذاخوری

قارچ ورقه‌شده     200 گرم

 

طرز تهیه سس قارچ:

آرد را به همراه كره در تابه بریزید و آن را تفت دهید تا طلایی‌رنگ شود؛ سپس شیر را كم‌كم اضافه نموده و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود. نمك و فلفل آن را نیز اندازه كنید. در ظرف دیگری قارچ‌های ورقه‌شده را با مقداری كره و آبلیمو روی حرارت تند تفت دهید تا آب نیندازد. بعد قارچ را به سس سفید بیفزایید و پس از چند جوش شعله را خاموش كنید.

 

مواد لازم:

 

قرص سوپ     یك‌دوم

آب جوش     یك‌چهارم پیمانه

آرد     25 گرم

كره     50 گرم

رب گوجه‌فرنگی    1 قاشق غذاخوری

استاك (عصاره) گوشت     200 میلی‌لیتر

 

 

طرز تهیه سس گریویر:

قرص سوپ را با آب جوش تركیب كنید و در تابه‌ای كوچك با آرد روی حرارت قرار دهید و مرتبا هم بزنید تا كاملا تیره شود، اما نسوزد. بعد كره و رب گوجه‌فرنگی را مخلوط و سپس استاك (عصاره) گوشت را اضافه كنید و روی شعله ملایم مرتبا هم بزنید تا یكدست شود و سس غلیظی به دست آید. این سس به همراه ژیگو نیز سرو می‌شود.

 

 

برچسب ها: راهنمای تهیه‌ی اســـتـــیــك تعداد بازديد: 500 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز