Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 اردیبهشت 1403 - 18:47

17
بهمن
ســـالاد كـاردیـنــال

ســـالاد كـاردیـنــال

طرز تهیه ســـالاد كـاردیـنــال

 ســـالاد كـاردیـنــال

 

 

مواد لازم:

 

سیب زمینی پخته و خردشده     500 گرم

كالباس خردشده     125 گرم

خیار شور نگینی     150 گرم

مغز گردوی خیس‌خورده     یك دوم پیمانه

مغز كاهوی خردشده     2 عدد

مغز كرفس نگینی خرد شده     2 ساقه

برنج دم‌كشیده     4 قاشق غذاخوری

سس مایونز     5 قاشق غذاخوری

سس گوجه فرنگی     1 قاشق چایخوری

نمك و فلفل     به میزان لازم

سركه و آبلیمو     یك چهارم پیمانه

 

سیب‌زمینی را با مقداری آب روی حرارت قرار داده و پس از آنكه پخته شد، آن را پوست بگیرید و به صورت حبه‌ای خرد كنید. كالباس و خیارشور را خرد كرده، گردوها را نیز پوست گرفته و اضافه كنید. مغز كاهو و كرفس را هم به صورت نگینی ریز خرد كنید و به تركیبات بیفزایید. سپس برنج، سس مایونز، سس گوجه فرنگی، نمك، فلفل، سركه و آبلیمو را اضافه كنید و سالاد را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا كاملا مزه‌دار شود. پس از آن سالاد را در ظرف مناسب كشیده و روی آن را با برگ كالباس و گل‌های رز تهیه شده از گوجه‌فرنگی و كرفس تزئین نمایید.

 

 

برچسب ها: ســـالاد كـاردیـنــال تعداد بازديد: 434 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز