ســـالاد كـاردیـنــال
مواد لازم:
سیب زمینی پخته و خردشده 500 گرم
كالباس خردشده 125 گرم
خیار شور نگینی 150 گرم
مغز گردوی خیسخورده یك دوم پیمانه
مغز كاهوی خردشده 2 عدد
مغز كرفس نگینی خرد شده 2 ساقه
برنج دمكشیده 4 قاشق غذاخوری
سس مایونز 5 قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
سركه و آبلیمو یك چهارم پیمانه
سیبزمینی را با مقداری آب روی حرارت قرار داده و پس از آنكه پخته شد، آن را پوست بگیرید و به صورت حبهای خرد كنید. كالباس و خیارشور را خرد كرده، گردوها را نیز پوست گرفته و اضافه كنید. مغز كاهو و كرفس را هم به صورت نگینی ریز خرد كنید و به تركیبات بیفزایید. سپس برنج، سس مایونز، سس گوجه فرنگی، نمك، فلفل، سركه و آبلیمو را اضافه كنید و سالاد را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا كاملا مزهدار شود. پس از آن سالاد را در ظرف مناسب كشیده و روی آن را با برگ كالباس و گلهای رز تهیه شده از گوجهفرنگی و كرفس تزئین نمایید.