كباب میگو منوی پیشنهادی برای دوران بارداری خانمها
مواد لازم:
برای رفع بوی نامطبوع میگو:
كرفس 1 ساقه
هویج 1 عدد
سیر با پوست 2 حبه
لیموترش 1عدد
فلفل دلمهای 1 عدد
نمك و فلفل به میزان لازم
سركه 1 قاشق سوپخوری
میگو با پوست 500گرم
سس میگو:
آب پیاز 6 قاشق سوپخوری
سركه سفید 4 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل و آبلیمو به میزان لازم
روغن زیتون بیبو 3- 4 قاشق سوپخوری
زعفران دمكرده 1 قاشق مرباخوری
دو لیتر آب را روی حرارت قرار دهید و سبزیجات را از سخت به نرم (به ترتیب كرفس خردكرده، هویج خرد كرده، سیر با پوست و لهشده، آب لیمو ترش و خود لیموترش، فلفل دلمهای خردشده) در آب جوش بریزید و سپس نمك، فلفل و سركه را اضافه نموده، 10 دقیقه زمان دهید تا مواد در آب بجوشد. میگوها را درون سبد فلزی قرار داده و به مدت 10 ثانیه در آب جوش كه حاوی عصاره سبزیجات میباشد، قرار دهید (در این مرحله رنگ میگوها صورتی میشود)؛ سپس آنها را خارج نموده و پوست و رگ پشتشان را بگیرید.
آب پیاز را به همراه سركه، نمك و فلفل و كمی آبلیمو درون ظرفی مسطح بریزید و میگوها را به مدت نیم ساعت درون این سس بخوابانید؛ سپس روغن زیتون یا مایع را به همراه زعفران دمكرده اضافه كنید و نیم ساعت دیگر نیز زمان دهید. پس از آن سیخهای چوبی را كه از قبل در آب خیس كردهاید تا روی حرارت نسوزد، برداشته و میگوها را به صورت سر و ته داخل آن فرو كرده روی حرارت قرار دهید تا كباب شوند.
میگو سرشار از فسفر، اسیدهای چرب غیراشباع و ضروری، همچنین دارای آهن و امگا 3 میباشد و پروتئین بالایی دارد. به همین دلیل، ارزش غذایی بسیار بالایی داشته و در دوران بارداری برای بانوان بسیار مناسب است.