Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 اردیبهشت 1403 - 18:47

11
بهمن
كـــرم وانیلـــی نارگیل و شكلات

كـــرم وانیلـــی نارگیل و شكلات

طرز تهیه كـــرم وانیلـــی نارگیل و شكلات

 كـــرم وانیلـــی نارگیل و شكلات

 

 

مواد لازم:

 

پودر ژلاتین     40 گرم (حدودا 2 قاشق سوپخوری)

آب ولرم     یك دوم پیمانه

زرده تخم مرغ     3 عدد

شكر     125 گرم

وانیل     به میزان لازم

شیر     یك پیمانه

خامه     125 گرم

پودر نارگیل     100 گرم

شكلات سیاه رنده‌شده     50 گرم

گردوی خردشده     دو قاشق سوپخوری

دارچین     یك قاشق چایخوری

 

پودر ژلاتین را با آب ولرم تركیب نموده، روی بخار كتری (به طریقه بن ماری) قرار دهید تا ذرات ژلاتین در آب حل شده و شفاف شود. زرده‌های تخم مرغ را با شكر و وانیل تركیب نموده و با همزن بزنید تا كرم رنگ و كشدار شود. حالا شیر را روی حرارت آورده و شعله را خاموش كنید. سپس مخلوط زرده‌های تخم‌مرغ را كم كم به آن بیفزایید و مرتب هم بزنید تا بسته نشود. سپس  پودر ژلاتین حل شده را اضافه نموده و در آخر خامه را بریزید و پس از اینكه كاملا تركیب شد، پودر نارگیل، شكلات رنده‌شده وگردو را با مواد تركیب نموده، در قالب موردنظر ریخته، سپس به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.پس از این زمان دسر را از قالب جدا نموده، برش بزنید و جهت تزیین، دارچین و پودر نارگیل را روی آن بپاشید و چند تكه گردو روی آن قرار دهید.

 

 

برچسب ها: كـــرم وانیلـــی نارگیل و شكلات تعداد بازديد: 479 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز