كـــرم وانیلـــی نارگیل و شكلات
مواد لازم:
پودر ژلاتین 40 گرم (حدودا 2 قاشق سوپخوری)
آب ولرم یك دوم پیمانه
زرده تخم مرغ 3 عدد
شكر 125 گرم
وانیل به میزان لازم
شیر یك پیمانه
خامه 125 گرم
پودر نارگیل 100 گرم
شكلات سیاه رندهشده 50 گرم
گردوی خردشده دو قاشق سوپخوری
دارچین یك قاشق چایخوری
پودر ژلاتین را با آب ولرم تركیب نموده، روی بخار كتری (به طریقه بن ماری) قرار دهید تا ذرات ژلاتین در آب حل شده و شفاف شود. زردههای تخم مرغ را با شكر و وانیل تركیب نموده و با همزن بزنید تا كرم رنگ و كشدار شود. حالا شیر را روی حرارت آورده و شعله را خاموش كنید. سپس مخلوط زردههای تخممرغ را كم كم به آن بیفزایید و مرتب هم بزنید تا بسته نشود. سپس پودر ژلاتین حل شده را اضافه نموده و در آخر خامه را بریزید و پس از اینكه كاملا تركیب شد، پودر نارگیل، شكلات رندهشده وگردو را با مواد تركیب نموده، در قالب موردنظر ریخته، سپس به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.پس از این زمان دسر را از قالب جدا نموده، برش بزنید و جهت تزیین، دارچین و پودر نارگیل را روی آن بپاشید و چند تكه گردو روی آن قرار دهید.