Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 شهریور 1403 - 04:18

11
بهمن
استیـــك مــاهی با سس شوید و لیمو

استیـــك مــاهی با سس شوید و لیمو

طرز تهیه استیـــك مــاهی با سس شوید و لیمو

 استیـــك مــاهی با سس شوید و لیمو

 

 

مواد لازم:

 

آبلیمو    دو قاشق سوپخوری

سركه سفید     یك قاشق سوپخوری

نمك و فلفل     به میزان لازم

روغن مایع و روغن زیتون     سه قاشق سوپخوری

ماهی شیر     400 گرم

مواد لازم برای تهیه سس شویدو لیمو:

 كره     25 گرم

آرد سفید     25 گرم

شیر     یك پیمانه

شوید تازه     دو قاشق سوپخوری

نمك و فلفل     به میزان لازم

آبلیمو     دو قاشق سوپخوری

 

آبلیمو، سركه، نمك، فلفل و روغن را با هم تركیب نموده و ماهی شیر را به دو برش با ضخامت دوسانتیمتر تقسیم نموده و در مواد تركیب شده فوق قرار دهید. پس از نیم ساعت ماهی‌ها را برگردانید تا سمت دیگر آنها نیز مزه‌دار شود. پس از نیم ساعت ماهی‌ها را خارج نموده و با حوله كاغذی خشك ‌كنید.

حالا یك ظرف چدن را روی حرارت قرار ‌دهید تا گرم شود. مقدار كمی روغن در ماهیتابه ریخته و پس از داغ‌شدن كامل ماهی را درون آن بگذارید. بسته به میزان حرارت، پس از حدود پنج دقیقه ماهی را برگردانید تا سمت دیگر آن نیز حرارت ببیند ( اگر ضخامت ماهی كمتر بود، زمان را كمتر بگیرید). تكه بعدی ماهی را نیز به همین صورت كباب كرده، درون ظرف مناسب بگذارید و روی آن سس لیمو و شوید بریزید.

طرز تهیه سس:

كره را روی حرارت قرار دهید. آرد را در آن تفت دهید و پس از آنكه خامی آرد گرفته شد، شیر را به تدریج اضافه نموده و مرتبا هم بزنید تا آرد گلوله نشود. شوید تازه را نیز خرد نموده و به سس اضافه كنید. پس از چند جوش، نمك و فلفل سس را اندازه كرده و آبلیمو را اضافه كنید و پس از آنكه مقداری غلیظ شد، شعله را خاموش نمایید .

 

 

برچسب ها: استیـــك مــاهی با سس شوید و لیمو تعداد بازديد: 554 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز