ســــوپ اسپاگتـــی
مواد لازم:
پیاز یك عدد
روغن مایع دو قاشق سوپخوری
نمك، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
رب گوجهفرنگی یك قاشق سوپخوری
سینه مرغ یك دوم عدد
آب یك لیتر
هویج متوسط دو عدد
سیب زمینی متوسط خردشده دو عدد
گشنیز و جعفری خردشده 200 گرم
اسپاگتی 200 گرم
آبلیمو ترش تازه به میزان لازم
پیاز را ریز خرد نموده، به همراه روغن تفت دهید. سپس ادویه ها و بعد رب گوجهفرنگی را بیفزایید، پس از آنكه كمی تفت خورد، سینه مرغ را به همراه آب اضافه كنید. در این مرحله پوست هویج ها را تراشیده، حلقهای خرد كرده و به سوپ بیفزائید واجازه دهید تا مرغ و هویج با حرارت ملایم پخته شود. پس از آن سیبزمینیها و سبزی را اضافه كنید. هنگامی كه سیبزمینیها نیم پز شد، اسپاگتیها را از وسط دو نیم كرده و به سوپ بیفزائید و بگذارید روی حرارت پخته و نرم شوند. سوپ را در ظرف كشیده و با آب لیمو میل كنید.