Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 اردیبهشت 1403 - 20:06

11
بهمن
چیكــن كــوردن بلو (فرانــسه)

چیكــن كــوردن بلو   (فرانــسه)

طرز تهیه چیكــن كــوردن بلو (فرانــسه)

 چیكــن كــوردن بلو   (فرانــسه)

 

 

مواد لازم:

 

سینه مرغ    یك‌دوم یك عدد

نمك، فلفل و پودر سیر    به میزان لازم

ژامبون مرغ    دو برش

پنیر گودا        دو ورق

فلفل دلمه‌ای زرد، قرمز، سبز     هركدام یك‌دوم عدد

پنیرماتزارلا ( رنده شده)     دو قاشق سوپخوری

خلال دندان     تعدادی

آرد سفید     دو قاشق سوپخوری

تخم مرغ     یك عدد

آرد سوخاری     دو قاشق سوپخوری

 

سینه مرغ را كه برای شنیتسل نیز استفاده می‌شود، از وسط برش بزنید و با بیفتك‌كوب بكوبید تا ضخامت آن به حدود یك سانتیمتر برسد و ظاهر آن مانند استیك شود. سپس روی سطح مرغ، نمك ، فلفل و پودر سیر بپاشید و یك برش ژامبون روی آن قرار دهید. پس از آن یك ورقه پنیر روی ژامبون قرار داده و فلفل‌ دلمه‌ای‌ها را كه به صورت خلال درآورده‌اید، از هر رنگ یك عدد قرار دهید. حالایك قاشق پنیر وسط آن قرار داده و مرغ را دور مواد رول كرده و مانند یك توپ پر از خوراكی درست كنید. اطراف مرغ را با خلال دندان به هم متصل نموده و مرغ‌ها را درون آرد سفید و سپس در تخم‌مرغی كه با چنگال زده‌اید، و پس از آن در آرد سوخاری بغلتانید و در یخچال به مدت یك ساعت قرار دهید. پس از این مدت، مرغ‌های آماده‌شده را در روغن غوطه‌ور داغ سرخ كرده و با گوجه فرنگی و خیارشور میل كنید.

برچسب ها: چیكــن كــوردن بلو (فرانــسه) تعداد بازديد: 499 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز