Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 - 03:17

10
بهمن
مانــــــی پـلـــو

مانــــــی پـلـــو

طرز تهیه مانــــــی پـلـــو

 مانــــــی پـلـــو

 

 

مواد لازم:

 

پیاز داغ     2 قاشق سوپخوری

نمك، فلفل، زردچوبه و دارچین     به مقدار لازم

رب گوجه فرنگی     2 قاشق سوپخوری

گوشت مغز ران     400 گرم

لپه     1 پیمانه

برنج     4 پیمانه

زعفران دمكرده     1 قاشق سوپخوری

خلال پسته     2 قاشق سوپخوری

كوفته ریزه (برای تزیین)     به تعداد لازم

كشمش     2 قاشق سوپخوری

زرشك     2 قاشق سوپخوری

 

پیاز داغ را با مقداری روغن و ادویه جات تفت دهید. سپس رب گوجه‌فرنگی را بیفزایید. حالا گوشت را خرد و لپه را اضافه كنید و با 1 لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا گوشت كاملاپخته شود .

برنج را پس از شستن و خیس كردن با آب جوش، آبكش و دم كنید. پس از آن، برنج را در دیس بكشید. خورش را نیز پس از جا افتادن، روی برنج بریزید و اطراف برنج را با پلوی زعفرانی و خلال پسته و كوفته ریزه تزیین كنید. در آخر، كشمش و زرشك را در روغن تفت دهید و روی برنج بریزید.

 

 

برچسب ها: مانــــــی پـلـــو تعداد بازديد: 421 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز