مانــــــی پـلـــو
مواد لازم:
پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری
نمك، فلفل، زردچوبه و دارچین به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
گوشت مغز ران 400 گرم
لپه 1 پیمانه
برنج 4 پیمانه
زعفران دمكرده 1 قاشق سوپخوری
خلال پسته 2 قاشق سوپخوری
كوفته ریزه (برای تزیین) به تعداد لازم
كشمش 2 قاشق سوپخوری
زرشك 2 قاشق سوپخوری
پیاز داغ را با مقداری روغن و ادویه جات تفت دهید. سپس رب گوجهفرنگی را بیفزایید. حالا گوشت را خرد و لپه را اضافه كنید و با 1 لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا گوشت كاملاپخته شود .
برنج را پس از شستن و خیس كردن با آب جوش، آبكش و دم كنید. پس از آن، برنج را در دیس بكشید. خورش را نیز پس از جا افتادن، روی برنج بریزید و اطراف برنج را با پلوی زعفرانی و خلال پسته و كوفته ریزه تزیین كنید. در آخر، كشمش و زرشك را در روغن تفت دهید و روی برنج بریزید.