Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 18 اردیبهشت 1403 - 15:15

10
بهمن
گـــــراتــن مرغ و سیـب‌‌زمــینی

گـــــراتــن مرغ  و سیـب‌‌زمــینی

طرز تهیه گـــــراتــن مرغ و سیـب‌‌زمــینی

 گـــــراتــن مرغ  و سیـب‌‌زمــینی

 

 

مواد لازم:

 

كره     50 گرم

آرد     30 گرم

شیر     200 میلی لیتر

سس مایونز     50 گرم

سس كچاپ     50 گرم

سس خردل     یك قاشق چایخوری

نمك، فلفل و جوزهندی     به میزان لازم

قارچ ورقه شده     500 گرم

سینه و ران مرغ  پخته     هركدام یك عدد

پنیر پارمیسان     50 گرم

پنیر گودا یا موزارلا     100 گرم

پودر آویشن     یك قاشق چایخوری

خلال سیب‌‌زمینی یا چیپس     200 گرم

 

برای تهیه سس سفید ابتدا كره را در ظرفی مناسب روی حرارت قرار دهید تا گرم شود، بعد آرد را به آن بیفزایید و كمی تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود. شیر را به تدریج به این مواد افزوده و مرتب هم بزنید تا سس كمی غلیظ شود. در پایان مایونز، كچاپ، خردل، نمك، فلفل و جوز هندی را به سس بیفزایید. سس را گرم نگه دارید تا بقیه مواد آماده شود.

در ظرفی قارچ را كمی با كره و آبلیمو تفت دهید. ظرف نسوزی را انتخاب كرده و یك لایه از سس سفید كف آن بریزید. گوشت مرغ پخته را ریش‌ریش كنید و روی سس را با آن بپوشانید. پنیر پارمیسان را روی مواد پاشیده و یك لایه قارچ بریزید، لایه بعدی را با پنیر گودا یا موزارلا بپوشانید و روی پنیر پودر آویشن بپاشید و سیب‌زمینی را روی همه مواد قرار دهید. سپس ظرف را در طبقه وسط فر با دمای 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه قرار دهید.

برچسب ها: گـــــراتــن مرغ و سیـب‌‌زمــینی تعداد بازديد: 509 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز