گـــــراتــن مرغ و سیـبزمــینی
مواد لازم:
كره 50 گرم
آرد 30 گرم
شیر 200 میلی لیتر
سس مایونز 50 گرم
سس كچاپ 50 گرم
سس خردل یك قاشق چایخوری
نمك، فلفل و جوزهندی به میزان لازم
قارچ ورقه شده 500 گرم
سینه و ران مرغ پخته هركدام یك عدد
پنیر پارمیسان 50 گرم
پنیر گودا یا موزارلا 100 گرم
پودر آویشن یك قاشق چایخوری
خلال سیبزمینی یا چیپس 200 گرم
برای تهیه سس سفید ابتدا كره را در ظرفی مناسب روی حرارت قرار دهید تا گرم شود، بعد آرد را به آن بیفزایید و كمی تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود. شیر را به تدریج به این مواد افزوده و مرتب هم بزنید تا سس كمی غلیظ شود. در پایان مایونز، كچاپ، خردل، نمك، فلفل و جوز هندی را به سس بیفزایید. سس را گرم نگه دارید تا بقیه مواد آماده شود.
در ظرفی قارچ را كمی با كره و آبلیمو تفت دهید. ظرف نسوزی را انتخاب كرده و یك لایه از سس سفید كف آن بریزید. گوشت مرغ پخته را ریشریش كنید و روی سس را با آن بپوشانید. پنیر پارمیسان را روی مواد پاشیده و یك لایه قارچ بریزید، لایه بعدی را با پنیر گودا یا موزارلا بپوشانید و روی پنیر پودر آویشن بپاشید و سیبزمینی را روی همه مواد قرار دهید. سپس ظرف را در طبقه وسط فر با دمای 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه قرار دهید.