ســالاد كـلـم و هــویــج (آلــــمان)
مواد لازم:
هویج سه عدد
كلم برگ سفید 300 گرم
كشمش پلویی 50 گرم
مغز گردوی خردشده 50 گرم
سس مایونز یك قاشق سوپخوری
خامه 100 گرم
سركه دو قاشق سوپخوری
آبلیمو یك قاشق سوپخوری
نمك نوك قاشق چایخوری
شكر یك قاشق سوپخوری
پوست هویجها را تراشیده و از رنده درشت رد كنید. كلم را نیز به صورت خلال ریز خرد نمایید و كشمشها را به همراه مغز گردو نیم ساعت خیس كرده و با هویج و كلم مخلوط كنید. حالا سس مایونز را با خامه، شكر، نمك و در آخر با آبلیمو و سركه، به مواد بیفزایید و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه مواد به خورد هم برود. سپس آن را در ظرف مناسبی ریخته و سرو نمایید.