Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 18 اردیبهشت 1403 - 16:15

10
بهمن
ســالاد كـلـم و هــویــج (آلــــمان)

ســالاد كـلـم و هــویــج  (آلــــمان)

طرز تهیه ســالاد كـلـم و هــویــج (آلــــمان)

 ســالاد كـلـم و هــویــج  (آلــــمان)

 

 

مواد لازم:

 

هویج     سه عدد

كلم برگ سفید     300 گرم

كشمش پلویی     50 گرم

مغز گردوی خردشده     50 گرم

سس مایونز     یك قاشق سوپخوری

خامه     100 گرم

سركه     دو قاشق سوپخوری

آبلیمو     یك قاشق سوپخوری

نمك     نوك قاشق چایخوری

شكر     یك قاشق سوپخوری

 

پوست هویج‌ها را تراشیده و از رنده  درشت رد كنید. كلم را نیز به صورت خلال ریز خرد نمایید و كشمش‌ها را به همراه مغز گردو نیم ساعت خیس كرده و با هویج‌ و كلم مخلوط كنید. حالا سس مایونز را با خامه، شكر، نمك و در آخر با آبلیمو و سركه، به مواد بیفزایید و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه مواد به خورد هم برود. سپس آن را در ظرف مناسبی ریخته و سرو نمایید.

 

 

برچسب ها: ســالاد كـلـم و هــویــج (آلــــمان) تعداد بازديد: 621 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز