بادمـــــجان شــكــم پـُـــر
مــواد لازم:
بادمجان 1 كیلوگرم
روغن مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم
پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری
گوشت چرخكرده 250 گرم
سیر رنده شده 3 حبه
نمك ، فلفل ، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
سبزی معطر 400 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
آب یك دوم پیمانه
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
زعفران حل كرده 1 قاشق چایخوری
پوست بادمجانها را بگیرید و از قسمت پهلو، یك برش بزنید و به مدت یكساعت در آب نمك قرار دهید تا نرم شود. سپس بادمجانها را خشك نموده و با مقداری روغن اطراف آنها را سرخ كنید .
حالا پیاز داغ را با گوشت چرخكرده روی حرارت قرار دهید و سیر را نیز بیفزایید. كمی كه تفت خورد ، ادویه جات را به همراه نمك و سبزی، به مایه گوشتی بیفزایید و پس از آنكه كمی تفت خورد، از مواد گوشتی آماده شده، به اندازه یك قاشق بردارید و داخل شكم بادمجانها را پر كنید. بادمجانها را كف ظرف نسوزی كه از قبل چرب كردهاید، بچینید. حالا رب گوجهفرنگی را با آب تركیب كنید و نمك، فلفل، آبلیمو و كمی زعفران نیز بیفزایید. سپس این سس را روی سطح بادمجانها بریزید و روی آن را با فویل بپوشانید و در طبقه وسط فر با دمای 180درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار دهید تا سس به خورد بادمجانها برود و مزه دار شود.
نكته: سبزی معطر شامل مرزه، ترخون، گشنیز و كمی شوید است.