Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 اردیبهشت 1403 - 17:09

9
بهمن
بادمـــــجان شــكــم پـُـــر

بادمـــــجان شــكــم پـُـــر

طرز تهیه بادمـــــجان شــكــم پـُـــر

 بادمـــــجان شــكــم پـُـــر

 

 

مــواد لازم:

 

بادمجان     1 كیلوگرم

روغن مخصوص سرخ كردنی     به میزان لازم

پیاز داغ     2 قاشق سوپخوری

گوشت چرخكرده     250 گرم

سیر رنده شده     3 حبه

نمك ، فلفل ، زردچوبه و دارچین     به میزان لازم

سبزی معطر     400 گرم

رب گوجه فرنگی     2 قاشق سوپخوری

آب     یك دوم پیمانه

آبلیمو     2 قاشق سوپخوری

زعفران حل كرده     1 قاشق چایخوری

 

پوست بادمجان‌ها را بگیرید و از قسمت پهلو، یك برش بزنید و به مدت یكساعت در آب نمك قرار دهید تا نرم شود. سپس بادمجان‌ها را خشك نموده و با مقداری روغن اطراف آنها را سرخ كنید .

حالا پیاز داغ را با گوشت چرخكرده روی حرارت قرار دهید و سیر را نیز بیفزایید. كمی كه تفت خورد ، ادویه جات را به همراه نمك و سبزی، به مایه گوشتی بیفزایید و پس از آنكه كمی تفت خورد، از مواد گوشتی آماده شده، به اندازه یك قاشق بردارید و داخل شكم بادمجان‌ها را پر كنید. بادمجان‌ها را كف ظرف نسوزی كه از قبل چرب كرده‌اید، بچینید. حالا رب گوجه‌فرنگی را با آب تركیب كنید و نمك، فلفل، آبلیمو و كمی زعفران نیز بیفزایید. سپس این سس را روی سطح بادمجان‌ها بریزید و روی آن را با فویل بپوشانید و در طبقه وسط فر با دمای 180‌درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار دهید تا سس به خورد بادمجان‌ها برود و مزه دار شود.

نكته:  سبزی معطر شامل مرزه، ترخون، گشنیز و كمی شوید است.

 

 

برچسب ها: بادمـــــجان شــكــم پـُـــر تعداد بازديد: 436 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز