Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 20 شهریور 1404 - 01:50

9
بهمن
مـــــوســـــاكـا

مـــــوســـــاكـا

طرز تهیه مـــــوســـــاكـا

 مـــــوســـــاكـا

 

 

مــواد لازم:

 

سیب زمینی پخته و رنده شده    500 گرم

سس سفید    2 پیمانه

بادمجان     500 گرم

پیاز داغ     2 قاشق سوپخوری

گوشت چرخكرده     250 گرم

نمك و  فلفل     به میزان لازم

رب گوجه فرنگی     1 قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای ریز خرد شده     1 عدد

آب     یك دوم پیمانه

پنیر ماتزارلای رنده شده     100 گرم

مواد لازم برای تهیه سس سفید:

آرد     2 قاشق سوپخوری

كره     100 گرم

شیر     2 پیمانه

نمك و فلفل     به میزان لازم

 

سیب زمینی را با نیمی از سس سفید تركیب كنید. حالا كف ظرفی نسوز را چرب نمایید و مخلوط سیب زمینی و سس سفید را كف ظرف پهن كنید. بادمجان‌ها را در آب نمك خیس نموده و پس از 20 دقیقه آب آن را بگیرید، خشك كنید و با روغن سرخ نمایید. سپس بادمجا‌ن‌ها را روی پوره سیب زمینی بچینید.

پیاز داغ را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید. گوشت چرخكرده،  نمك، فلفل و رب گوجه فرنگی را نیز بیفزایید. كمی كه تفت خورد، فلفل دلمه‌ای را به مواد بیفزایید و تفت دهید. حالا آب را اضافه نمایید تا گوشت پخته شود. پس از آنكه آب گوشت تبخیر شد، مواد گوشتی را روی بادمجان‌ها قرار دهید و روی آن را با نیم دیگر سس سفید بپوشانید. روی سس سفید پنیر ماتزارلا بریزید. سپس روی ظرف را بپوشانید و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید. پس از آن روپوش ظرف را بردارید و ظرف بدون در پوش را به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح پنیر طلایی شود.

روش تهیه سس سفید:

آرد را با كره روی حرارت قرار دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس شیر را كم كم اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود. حالا نمك و فلفل را بیفزایید و روی حرارت ملایم، سس را به غلظتی مانند فرنی برسانید.

برچسب ها: مـــــوســـــاكـا تعداد بازديد: 475 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز