رولــت گوشـــت با ســس مخصــوص
مواد لازم رولت:
گوشت چرخكرده 500 گرم
پیاز رنده شده 1 عدد
نمك ، فلفل و پودر آویشن به میزان لازم
تخم مرغ 4 عدد
پودر سوخاری 2 قاشق سوپخوری
جعفری ریز خرد شده 50 گرم
هویج پخته 2 عدد
تخم مرغ پخته 2 عدد
سس به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس:
سركه 2 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
شكر 1 قاشق چایخوری
آب یك دوم پیمانه
نمك و فلفل به میزان لازم
گوشت چرخكرده را با پیاز رنده شده ، نمك ، فلفل و پودر آویشن تركیب كنید و كاملا ورز دهید. سپس تخم مرغها را تك تك بیفزایید و ورز دهید تا چسبندگی لازم را پیدا كند. كاغذ آلومینیومی به ابعاد 40 ×30 سانتیمتر را انتخاب و روی آن را چرب كنید و 2 قاشق پودر سوخاری را روی تمام سطح فویل بپاشید. سپس گوشت را به ضخامت نیم سانتیمتر باز نموده و جعفری را روی سطح گوشت بپاشید. بعد هویج را در وسط مواد قرار داده و تخم مرغ پخته را چهار قاچ كنید و كنار هویج قرار دهید. حالا گوشت را به آرامی به دور هویج و تخم مرغ، و فویل را به دور گوشت بپیچانید و دو طرف فویل را مانند شكلات بپیچید و روی سطح رولت را با چنگال چند سوراخ ایجاد كنید. اكنون آن را درون سینی فر بگذارید و در طبقه وسط فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار دهید. پس از آن، فویل را آهسته باز كنید و سطح گوشت را سس بمالید و دوباره به مدت 10 دقیقه درون فر قرار دهید تا سس به خورد گوشت برود و سطح آن طلایی شود.
روش تهیه سس:
تمام مواد را با هم تركیب كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به غلظت برسد.