Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 18 اردیبهشت 1403 - 17:54

9
بهمن
رولــت گوشـــت با ســس مخصــوص

رولــت گوشـــت با ســس مخصــوص

طرز تهیه رولــت گوشـــت با ســس مخصــوص

 رولــت گوشـــت با ســس مخصــوص

 

 

مواد لازم رولت:

 

 

گوشت چرخكرده     500 گرم

پیاز رنده شده     1 عدد

نمك ، فلفل و پودر آویشن     به میزان لازم

تخم مرغ     4 عدد

پودر سوخاری     2 قاشق سوپخوری

جعفری ریز خرد شده     50 گرم

هویج پخته     2 عدد

تخم مرغ پخته     2 عدد

سس     به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه سس:

سركه     2 قاشق سوپخوری

رب گوجه فرنگی     2 قاشق سوپخوری

شكر     1 قاشق چایخوری

آب    یك دوم پیمانه

نمك و فلفل     به میزان لازم

 

گوشت چرخكرده را با پیاز رنده شده ، نمك ، فلفل و پودر آویشن تركیب كنید و كاملا ورز دهید. سپس تخم مرغ‌ها را تك‌ تك بیفزایید و ورز دهید تا چسبندگی لازم را پیدا كند. كاغذ آلومینیومی به ابعاد 40 ×30 سانتیمتر را انتخاب و روی آن را چرب كنید و 2 قاشق پودر سوخاری را روی تمام سطح فویل بپاشید. سپس گوشت را به ضخامت نیم سانتیمتر باز نموده و جعفری را روی سطح گوشت بپاشید. بعد هویج را در وسط مواد قرار داده و تخم مرغ پخته را چهار قاچ كنید و كنار هویج قرار دهید. حالا گوشت را به آرامی به دور هویج و تخم مرغ، و فویل را به دور گوشت بپیچانید و دو طرف فویل را مانند شكلات بپیچید و روی سطح رولت را با چنگال چند سوراخ ایجاد كنید. اكنون آن را درون سینی فر بگذارید و در طبقه وسط فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار دهید. پس از آن، فویل را آهسته باز كنید و سطح گوشت را سس بمالید و دوباره به مدت 10 دقیقه درون فر قرار دهید تا سس به خورد گوشت برود و سطح آن طلایی شود.

روش تهیه سس:

تمام مواد را با هم تركیب كنید  و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به غلظت برسد.

 

 

برچسب ها: رولــت گوشـــت با ســس مخصــوص تعداد بازديد: 789 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز