كـانـاپـــــس قـــــارچ
مــواد لازم:
قارچ ریز خرد شده 300 گرم
كره 100 گرم
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
پیازچه ریز خرد شده 50 گرم
آرد 1 قاشق سوپخوری
شیر 1 پیمانه
نمك و فلفل به میزان لازم
نان تست 8 عدد
پنیر ماتزارلای رنده شده 100 گرم
سس گوجه فرنگی به میزان لازم
قارچها را با نیمی از كره و آبلیمو روی حرارت تند و یكنواخت قرار دهید تا قارچها نرم شوند و آب آن كشیده شود. پیازچه را نیز به قارچ اضافه كنید و در ظرف دیگری كره باقیمانده را با آرد تركیب نمایید و روی حرارت قرار دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس شیر را كمكم بیفزایید و مرتب هم بزنید تا گلوله نشود. حالا قارچ، پیازچه و كمی نمك و فلفل به مواد بیفزایید و صبر كنید تا سس به غلظت برسد. گوشه نانهای تست را ببرید و آنها را به صورت مثلث برش بزنید. از مواد قارچ روی نانهای تست و روی آن پنیر ماتزارلا بریزید. كاناپس را درون سینی فر بچینید و در طبقه وسط با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا روی آنها كمی طلایی رنگ شود. سپس با سس گوجهفرنگی تزیین نمایید.