Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 - 04:15

9
بهمن
كـانـاپـــــس قـــــارچ

كـانـاپـــــس قـــــارچ

طرز تهیه كـانـاپـــــس قـــــارچ

 كـانـاپـــــس قـــــارچ

 

 

مــواد لازم:

 

قارچ  ریز خرد شده     300 گرم

كره      100 گرم

آبلیمو      1 قاشق سوپخوری

پیازچه ریز خرد شده      50 گرم

آرد      1 قاشق سوپخوری

شیر      1 پیمانه

نمك و فلفل      به میزان لازم

نان تست      8 عدد

پنیر ماتزارلای رنده شده      100 گرم

سس گوجه فرنگی     به میزان لازم

 

قارچ‌ها را  با نیمی از كره و آبلیمو روی حرارت تند و یكنواخت قرار دهید تا قارچ‌ها نرم شوند و آب آن كشیده شود. پیازچه را نیز به قارچ اضافه كنید و در ظرف دیگری كره باقیمانده را با آرد تركیب نمایید و روی حرارت قرار دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس شیر را كم‌كم بیفزایید و مرتب هم بزنید تا گلوله نشود. حالا قارچ، پیازچه و كمی نمك و فلفل به مواد بیفزایید و صبر كنید تا سس به غلظت برسد. گوشه نان‌های تست را ببرید و آنها را به صورت مثلث برش بزنید. از مواد قارچ روی نان‌های تست و روی آن پنیر ماتزارلا بریزید. كاناپس را درون سینی فر بچینید و در طبقه وسط با دمای 180  درجه سانتیگراد  به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا روی آنها كمی طلایی رنگ شود. سپس با سس گوجه‌فرنگی تزیین نمایید.

برچسب ها: كـانـاپـــــس قـــــارچ تعداد بازديد: 601 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز