Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 18 اردیبهشت 1403 - 17:32

9
بهمن
ســــــالاد مــــرغ

ســــــالاد مــــرغ

طرز تهیه ســــــالاد مــــرغ

 ســــــالاد مــــرغ

 

 

مــواد لازم:

 

سینه مرغ    300 گرم

سیر     2 حبه

سس مایونز     1 پیمانه

سركه و آبلیمو     3 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل     به میزان لازم

سس گوجه فرنگی     1 قاشق سوپخوری

شكر    1 قاشق چایخوری

نخود فرنگی پخته شده     یك دوم  پیمانه

ذرت پخته شده     یك دوم پیمانه

ساقه كرفس ریز خرد شده     یك پیمانه

پیازچه خرد شده    2 قاشق سوپخوری

خیار شور ریز خرد شده     یك دوم پیمانه

فیله گوجه فرنگی خرد شده     2 عدد

تخم مرغ آبپز خرد شده     3 عدد

 

سینه مرغ را به همراه سیر و مقداری آب و كمی نمك روی حرارت قرار دهید تا پخته شود. سپس آن را به صورت حبه‌ای ریز خرد نمایید. سس مایونز را با سركه، آبلیمو، نمك، فلفل، سس گوجه فرنگی و شكر تركیب كنید. پس از آنكه كاملا مخلوط شد،  مرغ را به آن بیفزایید. سپس به ترتیب، نخود فرنگی، ذرت، ساقه كرفس، پیازچه، خیار شور، گوجه فرنگی و تخم مرغ خرد شده را بیفزایید و پس از افزودن هركدام، یك دور هم بزنید تا تمام مواد به سس آغشته شود. سالاد را به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید و سپس میل كنید.

 

 

برچسب ها: ســــــالاد مــــرغ تعداد بازديد: 406 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز